in , ,

Netflix Dedah Klip Pertama Musim Kedua Squid Game Dendam & Suspen!

Klip pertama untuk musim 2 Squid Game telah diperlihatkan oleh Netflix, dan kelihatan Gi-hun akan melakukan misi balas dendam dalam siri yang popular ini pada musim seterusnya.

Netflix telah pun menunjukkan klip pertama musim 2 Squid Game di Twitter dan di Youtube, dan ianya menggambarkan tentang watak utama iaitu Gi-hun sedang dalam misi membalas dendam ala-ala dalam filem John Wick.

Penuh Dengan Bocoran Untuk Musim 1 Squid Game.

Diperlihatkan sebahagian daripada treler montaj Next on Netflix 2024, platform penstriman ini memberikan pandangan pertama pada sambungan Squid Game yang paling ditunggu-tunggu.

Berdasarkan wajah yang gigih dan sedikit menakutkan Seong Gi-hun, kelihatan penagih judi ini (dan yang selamat dalam musim pertama siri) bersedia untuk mengejar mereka yang bertanggungjawab atas permainan gaya battle royale.

Lihat klip di atas ini: Klip itu kelihatan sebagai adegan pertama dalam musim 2 Squid Game. Ia bermula selepas episod terakhir musim sebelumnya, yang melibatkan Gi-hun enggan menaiki penerbangan yang diingini oleh pencipta Squid Game.

Memang, pada episod terakhir musim 1, Gi-hun terlibat dalam panggilan telefon ringkas dengan mereka yang mengendalikan permainan tersebut, sebelum menamatkannya apabila mereka cuba memaksa beliau menaiki pesawat.

Klip pertama musim 2 menunjukkan Gi-hun berjalan melalui terminal lapangan terbang selepas panggilan tersebut, tetapi dia menghubungi semula dengan kumpulan itu beberapa saat kemudian selepas mereka menghubunginya.

Apabila mereka mengancamnya dengan mengatakan “Kamu akan menyesal dengan pilihan yang kamu buat”, Gi-hun menjawab dengan menakutkan: “Aku akan mencari kamu. Tanpa mengira apa yang diperlukan”, sebelum menamatkan panggilan sekali lagi. Ya, kedengarannya seperti dia sudah bersedia untuk memulakan misi gaya John Wick sendiri untuk mendapatkan pembalasan – dan kami tidak sabar untuk melihat apa yang berlaku selepas ini.

Bermain permainan teka-teki (Squid) Sudah tiba masanya bagi perkhidmatan penstriman terbaik dunia untuk memperlihatkan klip sebenar musim 2 Squid Game. Sudah lebih dua tahun sejak musim pertama drama survival ini menjadi siri Netflix yang paling ditonton sepanjang masa, dengan Squid Game meraih pujian kritikal dan komersial semasa pandemik Covid-19.

Walaupun kita telah mendapat spin-off pertandingan realiti Squid Game: The Challenge untuk dihayati di antara musim, kami sangat berharap agar salah satu siri terbaik Netflix pernah dibuat akan kembali ke skrin kami. Klip pertama musim 2 telah memuaskan kami untuk ketika ini.

Kami tidak hanya menerima pandangan pertama mengenai kembalinya siri yang sangat berjaya, tetapi. Dalam satu potongan Tudum Netflix yang menyertai treler tersebut, kami juga belajar sedikit maklumat tentang plot Squid Game 2. Sinopsis ringkas untuk musim kedua siri tersebut membaca: “Musim kedua yang sangat dinanti-nantikan ini akan mengikuti Gi-hun apabila beliau meninggalkan rancangannya untuk pergi ke Amerika Syarikat dan memulakan perjalanan dengan motif.”

Meskipun tidak memberikan banyak maklumat, saya yakin peminat akan cepat untuk mula membuat teori tentang apa yang ia boleh bermakna untuk arah cerita musim 2. Oh, dan kami masih tidak tahu bila ia akan dilancarkan – sebelum ini, Netflix hanya mengesahkan bahawa Squid Game musim 2 akan dilancarkan pada 2024, jadi kita masih belum tahu tarikh pelancarannya. Ada sesiapa lagi yang merasa Netflix sedang memainkan permainan teka-teki Squid Game mereka?

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Bayaran Tertunggak, Kontrak Pun Belum Sign, Takkan Nak Kerja Percuma!

NOTHING

Nothing Phone (2a) & 2 Produk Audio CMF Baharu Akan Tiba Tak Lama Lagi