in , ,

Ninja Van Kini Dilantik Jadi Penhantar Untuk Penjual Tiktok Shop

Misi perkongsian memacu kejayaan perniagaan untuk Perusahaan Kecil dan Sederhana (PKS) memupuk perjanjian perkongsian serantau

Ninja Van, syarikat logistik ekspres berteknologi yang menyediakan penyelesaian penghantaran tanpa kerumitan di seluruh Asia Tenggara (SEA), dilantik sebagai rakan kongsi logistik TikTok Shop di Malaysia, Indonesia dan Filipina.

Melalui perkongsian ini, pembelian dalam talian yang diperiksa di TikTok Shop di Malaysia, Indonesia dan Filipina kini akan diambil daripada penjual, diisih dalam hab dan dihantar kepada pembeli oleh Ninja Van.

Ninja Van kini menghantar untuk penjual TikTok Shop

Ninja Van dan TikTok Shop berkongsi misi membantu PKS tempatan berjaya di SEA.

Dengan TikTok Shop membolehkan jenama dan penjual menjual dengan lancar dalam platform TikTok dan Ninja Van menghantar pembelian pembeli daripada piksel pada skrin ke bungkusan di depan pintu, PKS kini boleh menumpukan pada penyempurnaan produk mereka untuk pelanggan mereka.”

Kemasukan Rocket Internet 2011 ke SEA menggerakkan gelombang e-dagang, mempercepatkan pertumbuhan kami sejak penubuhan syarikat pada 2014,” kata Alvin Teo, Ketua Pegawai Perkongsian, Ninja Van Group.

Ninja Van kini menghantar untuk penjual TikTok Shop

“Berada di sana sejak awal membolehkan kami mendapat tempat duduk barisan hadapan kepada evolusi e-dagang di SEA.

Kami telah melihat bagaimana PKS menyesuaikan diri dengan aliran e-dagang yang berliku-liku, termasuk navigasi pandemik, dan kami sentiasa berada di sisi mereka untuk menghilangkan kerumitan bungkusan mereka.”

TikTok Shop ialah pasaran inovatif yang disepadukan sepenuhnya ke dalam TikTok.  Ia menghimpunkan penjual, pembeli dan pencipta dalam talian di TikTok.

Ninja Van kini menghantar untuk penjual TikTok Shop

Dikuasakan secara asli dalam platform, produk pedagang disyorkan kepada khalayak TikTok melalui video dalam suapan, strim langsung dan tab pameran produk yang dipaparkan dengan jelas pada halaman profil TikTok mereka.

Sehingga Ogos, 2022, TikTok Shop telah memperkenalkan penyelesaian e-dagang tempatan ke tempatan di enam negara SEA: Malaysia, Indonesia, Thailand, Vietnam, Filipina dan Singapura. 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Malaysia Antara Negara dengan Jumlah Tweet K-Content Terbanyak

CIKGU VS HANTU Filem Komedi Seram Pertama Arahan Liyana Jasmay