Menu

Sensasi Selebriti

Portal Berita Hiburan, Trending & Viral, Acara, Travel, Gaya Hidup & Tech Gadget Terkini

in ,

Neelofa Tercalon dalam Influencer Awards 2019 Monaco

Tahniah buat Neelofa Tercalon dalam Influencer Awards 2019 Monaco dalam kategori usahawan.

Pengacara yang juga ahli perniagaan terkenal, Neelofa menyifatkan pencalonan dalam kategori usahawan pada anugerah berprestij antarabangsa, Influencer Awards 2019 Monaco sebagai ruang terbaik untuk mengukuhkan empayarnya.

Bakal berlangsung di Monaco pada 5 dan 6 Oktober depan, Neelofa berkata, dia tidak menduga namanya disenaraikan dalam anugerah anjuran keluarga diraja Monaco itu.

“Sejujurnya, saya tidak menyangka nama saya tersenarai dalam anugerah ini. Sudah tentu, kemenangan adalah perkara paling besar dalam hidup saya.

“Peluang ke sana juga saya akan manfaatkan untuk bertemu individu berpengaruh di seluruh dan mengembangkan rangkaian perniagaan saya,”

– Neelofa

Berharap pencalonannya itu dapat memberi inspirasi kepada rakyat Malaysia untuk menggapai impian lebih besar, Neelofa berkata, dia begitu menghargai peluang yang julung-julung kali datang itu.

Kali kedua dianjurkan, Influencer Awards 2019 Monaco direalisasikan Pauline Ducruet yang juga anakanda sulung Puteri Monaco, Stephanie bersama beberapa individu lain seperti Lolita Abraham, Maxime Giaccardi dan Thomas Peters.

Influencer Awards 2018 Monaco diadakan pada 7 Oktober lalu di Hotel Meridien Beach Plaza menyaksikan 27 anugerah diserahkan pada majlis itu.

Antara pemenang pada majlis tahun lalu termasuk penulis blog fesyen dari Perancis, Caroline Receveur (kategori Gaya Hidup) dan jurusolek Kim Kardashian, Mario Dedivanovic (kategori Jurusolek Paling Berpengaruh).

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Exit mobile version