in

Neelofa Sifatkan Produk Airish Miracle Sesuatu Yang Ajaib

Pada posting lalu, kita sudah berkongsi mengenai dua produk utama keluaran Airish Fashion Cosmetic iaitu set kecantikan wajah AIRISH MIRACLE dan sabun GLAMOROUS FUCHSIA.

Untuk kali ini, kita mahu mengetengahkan individu yang diberikan kepercayaan untuk melonjakkan jenama kosmetik-fesyen ini ke tahap lebih tinggi. Individu yang bertanggungjawab sebagai wajah juga jurucakap Airish adalah tidak lain tidak bukan, pengacara dan pelakon popular, Noor Neelofa Mohd Noor atau Neelofa.

Sepanjang setahun pertama kempen bersama Airish, Neelofa bukan saja bertindak untuk mewakili jenama kecantikan ini malah memainkan peranan untuk mengukuhkan Airish pada mata umum. Apabila diajak bercerita mengenai Airish, Neelofa menyifatkan produk ini sebagai sesuatu yang ajaib dan efektif.

“Kulit wajah saya mendapat pujian kebanyakan jurusolek yang sudah biasa dengan struktur kulit pelbagai selebriti. Mereka kagum dengan ton kulit saya yang sekata dan bersinar berbanding sebelum ini. Perubahan itu membuatkan mereka terus menggunakan set produk ini dan alaminya sendiri. Saya sedar bahawa saya sudah menemui sesuatu yang istimewa dan ajaib.

“Airish Miracle adalah yang terbaik! Tidak ada produk jenama lain dapat menghasilkan perubahan pada wajah dengan begitu cepat setanding Airish Miracle, terutama pati Hemma Sakuranya. Selama ini, saya bukanlah pengguna produk kosmetik yang tegar tetapi Airish sudah mengubah persepsi itu. Malah, tiada solekan yang diperlukan selepas menggunakan produk ini. Itu adalah satu keajaiban!” katanya.

Anda mahu mencuba, dapatkan set Airish Miracle yang didatangkan dalam dua pek:

1. Set Airish Miracle Premium (RM299)
Mengandungi: Pencuci (60ml), Penyegar (100ml), Serum (30ml), Pelembap (30ml) dan Pati Hemma Sakura (60ml).

2. Set Airish Miracle Signature (RM80)
Mengandungi: Pencuci (15ml), Penyegar (15ml), Serum (15ml), Pelembap (15ml) dan Pati Hemma Sakura (15ml).

Anda juga boleh mencuba sabun GLAMOROUS FUCHSIA yang berharga RM39.90 sekotak dan rasai sendiri keberkesanannya.

Hubungi 019-2222696 dan 012-6262956 untuk pembelian dan maklumat lanjut.

Ikuti kami:
Instagram – @airishmiracle
Facebook – Airish Miracle Official
Web – www.airishofficial.com

Neelofa

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

budieybuddies

Maxis Menang Pusat Perhubungan Dalaman Terbaik Antara Yang Terbaik

Senarai 12 Lagu Terbaik Layak Ke Anugerah Juara Lagu 29