in , ,

Neelofa, PU Riz Dikurnia Bayi Lelaki, Gambar Bayi Ni Masa Kecil Pula Jadi Perhatian

Pelakon dan pengacara Neelofa selamat melahirkan cahaya mata lelaki di sebuah pusat perubatan, di sini, jam 3.44 petang, kelmarin.

Tahniah diucapkan kepada selebriti popular Neelofa yang selamat melahirkan anak pertamanya di sebuah pusat perubatan kira-kira jam 3.44 petang Sabtu lalu.

Suaminya yang juga pelakon, Muhammad Haris Mohd Ismail atau PU Riz meluahkan rasa syukur apabila segala urusan bersalin berjalan lancar.

Neelofa, PU Riz Dikurnia Bayi Lelaki, Gambar Bayi Ni Masa Kecil Pula Jadi Perhatian

Katanya, bayi sulung mereka diberi nama Muhammad Bilal Muhammad Haris.

“Alhamdulillahirabbil’alamin. Puji dan syukur kami panjatkan kepada Allah SWT untuk segala berkat dan rahmat-Nya, isteri saya, Noor Neelofa Mohd Noor selamat melahirkan putera sulung kami pada 29 Januari 2022 jam 3.44 petang.

“Syukur Alhamdulillah, segala urusan dipermudahkan, kini isteri saya sedang berehat dan kami sedang melalui satu fasa yang sangat menggembirakan untuk kami sekeluarga,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Neelofa, PU Riz Dikurnia Bayi Lelaki, Gambar Bayi Ni Masa Kecil Pula Jadi Perhatian

Menurut Riz, mereka merakamkan jutaan penghargaan kepada semua pihak yang tidak putus-putus mendoakan kesejahteraan mereka.

“Saya dan Neelofa ingin merakamkan jutaan penghargaan dan rasa penuh bersyukur atas doa yang dikirim oleh anda semua. Terima kasih atas ingatan kalian sejak kami mendirikan rumah tangga sehinggalah kami menimang cahaya mata.

Sebagaimana kalian mendoakan kesejahteraan saya dan isteri tahun lalu, mohon titipkan juga doa-doa yang baik agar zuriat yang berada di pangkuan kami ini mampu menjadi khalifah yang dapat memberikan kebaikan kepada agama dan negara,” katanya.

Neelofa, PU Riz Dikurnia Bayi Lelaki, Gambar Bayi Ni Masa Kecil Pula Jadi Perhatian

“Ni mommy Bilal” 

Dalam pada itu Neelofa ada memuat naik foto ketika beliau masa kecil.

Biasanya anak lelaki lebih ikut genetik ibu, apa-apa pun kita tunggu nanti bila Neelofa sudah bersedia berkongsi foto anak mereka.

Dalam pada itu, pihak pengurusan Neelofa memohon maaf kerana tidak dapat berkongsi foto putera sulung kepada pasangan bahagia itu buat masa ini.

Neelofa dan Riz berkahwin pada 27 Mac tahun lalu.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Habib Dan Rimau Bersatu, Selamatkan Harimau Malaya Sempena Tahun Harimau

PRETTY UGLY

Pretty Ugly Rakam Semula JANGAN KAU MIMPI Tribute Buat Siti Sarah