in ,

Nasha Aziz Bercerai Lalu Bercinta Dengan Ahli Perniagaan?

Nasha Aziz Sedang Asyik Bercinta?
Ketika pelakon Nasha Aziz dan Pengarah Fotografi, Helmi Mohd. Yusof bercerai hangat diceritakan, timbul pula satu gossip liar pasal pelakon cun melecun ni. Pelakon yang cukup cun dan lawa, Nasha Aziz dikatakan sedang asyik becinta dengan seorang ahli perniagaan yang dikenali dengan nama Majid. Ahli perniagaan yang berstatus duda itu dikatakan telah menghadiahkan Nissan Murano yang digunakan oleh Nasha sekarang. Selain dari itu, Majid juga dikatakan telah membiayai rombongan Nasha dan beberapa rakan-rakannya yang lain untuk bercuti ke Bali baru-baru ini. Bertuah badan jika menjadi artis yang cantik dan popular macam Nasha, kan?

Nasha, 37 tahun dan Helmi, 29, bertunang pada 4 Jun 2006 dan dijadual melangsungkan perkahwinan sekitar Julai 2007.Tapi tu la sayangnya. Setahun je Nasha Aziz ni bertunang, terus je putus cam tu je. Mungkin ada pihak ketiga kacau daun.

1512542121 1Cef1C7E4F | 4

[tags]nasha aziz, gambar nasha baju kemban, gossip cinta, pelakon cun, skandal vip, co founder, nissan murano, majid, nasir, rahim jailani, taste, bellboy, ramlah ram cerai, ai d beijing end[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Teater Nyonya Lakonan Juhara Ayob di Istana Budaya

Sekitar Konsert Revolution Quicksilver 2.0 Sunway Lagoon