in ,

Nasha Aziz Bercerai Lalu Bercinta Dengan Ahli Perniagaan?

Nasha Aziz Sedang Asyik Bercinta?
Ketika pelakon Nasha Aziz dan Pengarah Fotografi, Helmi Mohd. Yusof bercerai hangat diceritakan, timbul pula satu gossip liar pasal pelakon cun melecun ni. Pelakon yang cukup cun dan lawa, Nasha Aziz dikatakan sedang asyik becinta dengan seorang ahli perniagaan yang dikenali dengan nama Majid. Ahli perniagaan yang berstatus duda itu dikatakan telah menghadiahkan Nissan Murano yang digunakan oleh Nasha sekarang. Selain dari itu, Majid juga dikatakan telah membiayai rombongan Nasha dan beberapa rakan-rakannya yang lain untuk bercuti ke Bali baru-baru ini. Bertuah badan jika menjadi artis yang cantik dan popular macam Nasha, kan?

Nasha, 37 tahun dan Helmi, 29, bertunang pada 4 Jun 2006 dan dijadual melangsungkan perkahwinan sekitar Julai 2007.Tapi tu la sayangnya. Setahun je Nasha Aziz ni bertunang, terus je putus cam tu je. Mungkin ada pihak ketiga kacau daun.

[tags]nasha aziz, gambar nasha baju kemban, gossip cinta, pelakon cun, skandal vip, co founder, nissan murano, majid, nasir, rahim jailani, taste, bellboy, ramlah ram cerai, ai d beijing end[/tags]

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Teater Nyonya Lakonan Juhara Ayob di Istana Budaya

Sekitar Konsert Revolution Quicksilver 2.0 Sunway Lagoon