in

Mulakan Salun Kecantikan Anda Sendiri Dengan NU SKIN

Berminat dengan dunia kecantikan dan kesihatan? Atau anda berminat untuk menambah pendapatan lumayan dengan mempunyai salun sendiri?

Jika anda menyewa kedai dan membeli peralatan canggih anda perlukan lebih banyak modal mencecah berpuluh ribu. Namun dengan Pakej Mobile Beauty. NU SKIN galvanic spa, anda boleh memulakan mobile salun anda dengan harga bersih serendah RM 2500 saja!

Ini bukan gurauan ye. Sebab dengan pekej ini anda akan diberikan siap-siap lengkap dengan segala kelengkapan salun seperti cleanser, toner, scrub, masker, food supplement, set skin care lain beserta peralatan facial dan juga bag alatan cermin span. Pendek kata anda dah ada salun kecil sendiri yang anda boleh buat di rumah sendiri atau di rumah kawan-kawan atau di ofis anda.

Ada 2 pakej iaitu:

Pakej 1: RM 2500
Pakej 2: RM 1699

Jangan risau, anda juga akan mendapat latihan secukupnya untuk menjadi pakar runding NU SKIN. Sekiranya anda rajin, pendapatan lumayan menanti anda! Berbaloi-baloi!

Nak tahu lebih lanjut, sila hubungi:
Mas : 016-6224506

Layari: http://masnuskin.blogspot.com

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Versi terbaru 90210 di 8TV

Majlis Berinai dan Bertunang Serina Redzuwan – Gavin