in

Movie Day Out Bersama Pembaca Sensasi Selebriti Filem Syurga Cinta

Salam buat semua pembaca budiman,

Mahu menonton filem pertama lakonan Heliza AF, Syurga Cinta?  Budiey dengan ini ingin menjemput 40 orang pembaca Sensasi Selebriti untuk menyertai Movie Day Out Sensasi Selebriti – Syurga Cinta

Bila? Hari Ahad, 24 Mei 2009, Jam 3 petang

Di mana? TGV, Tingkat 3, Suria KLCC

Budiey ada 40 tiket PERCUMA untuk korang menonton beramai-ramai dengan pembaca setia yang lain.

Apa yang korang perlu buat ialah hanyalah menjadi pemanggil terawal. Sila hubungi pembantu pengarang Sensasi Selebriti di talian 019 6602632. Jangan call antara jam 10.30 pagi – 2.30 petang. Korang kena call selepas 2.30 petang ini. Segala SMS yang dihantar kepadanya tidak akan dilayan. Siapa cepat dia dapat!!!

Nak baca sinopsis, tengok trailer atau gambar menarik filem Syurga Cinta? Kliklah kat SINI.

Kepada pembaca yang tak berkesempatan, bolehlah menonton filem ini di pawagam berhampiran. Kepada pembaca bertuah, kita jumpa pada hari Ahad ini ya!

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. ermmmm its good to see lots of freebies from budiey…. well keep it up bro, good job… this might increase your traffic…

  2. BEST GILER CITER NI…WTK HELIZA SNGT MNARIK n cita nie bnyk pngajaran,wtk haziq sngt melucukan…bab kata haziq lEMAH LEMBUT..SOPAN SANTUN ..USTAZAH PULA TU!hrp filem nie dpt meraih seluruh malaysia.SO NICE FILM WAZZUP………….!

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

GSC Meluaskan Pawagam Digital 3D Ke Penang

ADV: Sinopsis Drama Sensasi Mingguan Lelaki Episod 9