in

Misha Omar Berlakon Dalam Drama Siri Julia Juli

TV3 muncul lagi dengan dram a-drama menarik menanti penonton-penonton setianya melalui slot Lagenda, Akasia dan Sinetron.

Terbaru, TV3 akan menyiarkan siri ‘Julia Juli’ yang akan menemui penonton mulai 3 Mac 2009 melalui slot Lagenda. Drama ‘Matahari’ juga akan menemui penonton mulai 30 Mac 2009 melalui slot Akasia, manakala drama bersiri Indonesia, ‘Upik Abu & Laura’ akan menemui penonton juga mulai 30 Mac 2009 melalui slot Sinetron.

Pelakon-pelakon siri ‘Julia Juli’ yang membariskan pelakon-pelakon terkenal tanah air seperti Dynas, Misha Omar, Nik Safiyah, Zed Zaidi, Danny, Abby Abadi, Rahim Jelani, Syawal AF, Aqasha, Imuda dan pelakon-pelakon ‘Matahari’ seperti Lisdawati, Fahrin Ahmad, Aida Aris, Fauzi Nawawi, Hamidah Wahab, Syukery Hashim, Arash Mohd, Iqram Dinzly, Jehan Miskin, Erry Putra, Ako Mustapha, Fizow Omar, Sabrina Ali, Nur Khiriah dalam sesi ramah mesra bersama mereka.

Budiey: Masih terngiang-ngiang lagi, masa malam final Mystarz LG, Misha Omar gelakkan baju yang dipakai oleh Siti Sarah… tak baik gelakkan orang. Nanti orang akan gelakkan kita balik. Buruk sangat ke baju Siti Sarah malam tu?

3274023085 69A6F6365F O | 3

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Ashraf Muslim di Sessi Ramah Mesra Drama Yusuff

Sekitar Soft Launching Album Hunny Madu