in , ,

Minho SHINee Dedah Reaksi Ganjil Key Selepas Menonton The Fabulous

Sempena pelancaran siri Netflix Original baharunya ‘The Fabulous’, Minho SHINee telah mengambil bahagian dalam satu temu bual meja bulat bersama media pada 27 Disember yang lalu.

Drama siri The Fabulous menceritakan kisah sekumpulan profesional muda dalam industri fesyen, diarahkan oleh Kim Jung Hyun, yang terkenal sebelum ini pernah bekerja pada produksi popular seperti ‘Hotel Del Luna’, ‘Gu Family Book’, ‘At A Distance, Spring Adakah Hijau’, dan banyak lagi.

Di satu temubual Minho mendedahkan reaksi yang agak ganjil yang dia dapat lihat daripada rakan ahli SHINeenya, iaitu Key, yang turut menonton ‘The Fabulous’ selepas ditayangkan.

Minho berkata, “Key menghubungi saya. Secara rawak, pada waktu pagi, Key menghantar mesej kepada saya dan bertanya, ‘Siapa pengarahnya?’. Jadi saya memberitahunya siapa pengarah itu, dan kemudian bertanya, ‘Adakah anda menyukainya? Mengapa awak tanya?’. Tapi dia tak pernah balas balik. Saya masih tertanya-tanya kenapa dia tanya saya macam tu. Saya tak tahu.”

The Fabulous

Dia kemudian menambah, “Saya tidak tahu sama ada dia mahu bekerja dengan pengarah Kim Jung Hyun sendiri pada masa akan datang, atau apa sebab lain dia mungkin bertanya kepada saya, tetapi saya hanya fikir ia pelik bahawa dia bertanya kepada saya begitu. mendatar. Dia masih tidak ‘membaca’ teks saya. Dia selalu begitu. Saya tidak mendapat balasan daripadanya sejak 10 tahun lalu (ketawa).”

Para wartawan kemudian bertanya, “Adakah Key akan membalas anda sekarang bahawa perbualan ini akan disiarkan dalam berita?”, yang Minho dengan lucu berkata, “Saya tidak fikir begitu.”

Mula tayang 23 Disember yang lalu, The Fabulous menampilkan pelakon Choi Min-ho, berkisar industri fesyen penuh glamor!

Siri drama ini menceritakan tentang kisah impian, cinta dan persahabatan di antara empat sahabar baik. Kesemuanya boleh dikatakan bekerja di dalam industri fesyen namun mereka ini menempuhi pelbagai cabaran yang berbeza-beza.

Drama bersiri ini menjanjikan jalan cerita yang baik kepada penontonnya kerana menganggap empat karakter ini bakal memberi inspirasi kepada orang ramai melalui dugaan yang mereka tempuhi malah mengganggap ia sesuatu yang ‘relatable’ pada diri semua orang. 

Jangan lupa untuk tonton drama bersiri ini yang sudah mula ditayangkan pada 23 Disember yang lalu.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Fatin Afeefa

“Kaya Jatuh Nombor Dua,” – Fatin Afeefa Pilih Suami Bukan Kerana Harta

Tegar Septian

Ditipu Bekas Isteri, Tegar Septian Baru Tahu Anak Bukan Dari Benih Sendiri