in

Mila dan Akim Bercinta?

Ewah ewah, mesranya Mila dan Akim dalam gambar ni macam mereka berdua ni betul-betul bercinta. Jangan pasang gosip ya, ini hanya salah satu adegan dalam drama Kau dan Aku yang akan disiarkan di Astro Ria, setiap hari Sabtu jam 10 malam bermula 24 Oktober 2009.

Tapi kalau mereka benar-benar bercinta, apa salahnya. Peminat Mila dan Akim kasi ke?

What do you think?

74 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. hai mila dan akim serasi bersama selalu cuma dalam drama kau dan aku…kalau lebih lagi popular dorang nie i luv akim and mila so much…

  2. kalau akim kte mila sesuai jdi kekasih die ok lah tu..dorg pown sme2 cantik sme2 pdn..kalau akim kte aishah sesuai jdi kekasih die pown okey gak sbb aishah tu comel..

  3. BEST GILER TGK DORANG NIE LG DLM CITE KAU DAN AKU..
    AKU XPENAH MIS TGK CITE NIE..
    TP KALO LE PAS NIE GANDING KN LA DORANG LG..
    EY
    TAU..
    BEST SANGAT

  4. snok sgt tgok cter kau&Aku…x pnah miz taw…
    pe2 pon sy ucapkan thniah kpd mila n akim….
    cweet sgt….

  5. mengapa mereka begitu………x ssuai lgsung…..akim ngan mila lg cun……ku hrp akim x akn bercinta dgn si mila…….aishah lg cun…….

  6. betulka korang nie bercinta,tapi kalau la betul,aku memang setuju sangat sebab dyaorang sepadan.seorang comel,seorang lagi kacak gitu.semoga percintaan mereka kekal selamanya.

  7. mmm….k, la 2 akim ngn mila…cun jgk n sepadan..
    akim ngn aisyah pown ok…cun jgk..
    tpi klo nk perhatykn tol2…dlm filem kau dan aku mmg lh diorang mnjadi sepasang kekasih..tpi cm tol2 jer bercinta…heheheheheheh…cm ader something jer akim ngn mila ny…kt atas 2 gambar panas!! siap berpelok pelok ha!!!
    tpi mila n akim,all the best!!syer minat korang berdua…
    GOOD LUCK:D
    semoga bercinta berkekalan hingga ke akhir hayat!!heheheehehhehheheehh……:D

  8. lgu korang mmg sedap akim n mila!!
    yg bertajuk KAU & AKU…
    LGU MILA YG KITA BERDUA pown sedap…
    aper pown yg korang cipta lgu…sume nyer best punyer lh!!!!

  9. mila n akim mmg sesuai…lagi p0wn dye owg 2 sama2 pdn…sye suke tgk mila n akim blak0n kat citer kau dan aku…x penah mis…tp kalu sye masuk asrama tahun dpn mungkin sye da x le tgk da…pape p0wn akim n mila mmg best…jgn lupe aisyah lak yer…kalu bercinte ngan mila p0wn x kan x leh kwn ngan aisyah gi kooott….k laa…all the best t0 akim n mila…sm0ga bahgia ke akhir hayat….

  10. AKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! the BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    sye ske kalu korang bercinte kalu kahwin pun bagus!!!!!!!!!!!

  11. hOlla..aq at cnie nk komen ar kOwg yg kOmen akim n mila..aq bkn nk mnyibuk,tp nie tok kew bek kOwg gak..kO x yah ar nk tntu kn mce dpn dOwg..cbb dOwg taw apew dowg wt…cube kowg,kne komen cm 2..?apew kowg asew..?mawah,bengang mcm ag..?dowg hnye mnte pndpt,bkn mengunpat..?m

  12. huhuhu..akim dgn mila ok ape..cun jek tgk dorang berlakun..mcm real jek..kalo betul2 bercinta pun apa slhnya…akim xleh amik aishah la..sbb aishah tu gepren qaud af7…lalala…

  13. mila dh 2a..lau ngan aisya ok lah gk.comel…tapi lau dh jodoh akim n mila..ok lah 2!!!!hehehehehe…just doa yg trbaek…

    dYtUl N bElLa

  14. Hai akak Mila.Hai abang Akim.Suara abang and akak sedap betul.Datanglah kat umah saya.Selamat berkenalan.Nama saya Syakirah.Umur saya 2010 9 tahun.Anyway akak and abanglah peminat utama saya.

    Love u 2
    Sya

  15. Akak Mila and abang Akim so cute.Saya harap akak and abang dapat datang umah saya.Nama saya Sya.Umur sya untuk 2010 9.Ok bye akak.Bye abg.Saya suka dengar lagu Kisah KIta Berdua n Kau dan aku

  16. akim n mila mmang x tau malu brpeluk plukan!!! k0rang ni muslim ke yahudi??? sedarla hari nk kiamat x takut ke balasan allah d hri kiamat nanti…. akan dhumban ke api neraka jahanam..

  17. pelah korang nie…apa slh nya kalu mila ngan akim kapel..??g pown..akim yg berhak tentukan sapa pilihan hatiya..x yah lah korang nak ikut cmpur..

  18. smekom…
    hahax…akay ba kalu kamurang b`cinta…
    cma yang penting mesti setia lar kan…
    chewah…jiwang kunuk dyea…
    hahax..
    k lar..da..da…

  19. aku yang kau ada dalam ada siapa yang berikan aku seswatu
    tertiap hari aku yang ada sestem kata mana ada
    tak pe aku ada aidea saya kalau awak yang tak tahan bertahu
    ada lah dengan sedara saya nengok cerita kau dan aku
    tak ada lah saya nak awak yang awak sedang saya tak suka mana adalah
    kalau ada saya nak ada retak nya lah mana ada …..

    keratap saya nak ada masa lah nanti yang ada mana ada saya tak tahu pula yang awak tak ada satu yang awak satu sahaja yang awak yang saya tak guna aril ni
    ok saya nak tutup lah by by by by by by by by by by …………??????

  20. mila dgn akim mmg sesuai…… secocok sgt….. tp nape org ckp skrg ni akim bercinta dgn stacy? benci nye aku dgn stacy….. dah la tomboy….. x lyk untuk akim….. k lah hrp mila dgn akim sampai ke ank cucu…… hehehehe

  21. akim mmg encem…
    too knyataan..
    tp mila over acting yooo….
    dh laa kocik..katikk…itam..
    aque rse taek llat koe too bkn taek llat btol doe!!!!!!!!!!!!
    too kmpem2 bks jrwat an…….
    jgn pk aque bwu edop arh!!!!!!!!
    kow narn akim 2 x lah cecuai kow 2 dh tue…
    aishah lg cecuai…sekian aq fasha..kwn baek kau…

  22. ala ….aisyah tu cute kt ner?
    baik mila ngan akim …..
    tngk diorg 2 smbil plk lgi…………
    spe skng sye ,bla mila ngan akim cocok……
    ckp ye , klau x cocok ckp dak…..

  23. betul tu aeman……..tak sesuai…..yang padan sebenarnya ……….akim dan aishah……….huhuhuhuh

  24. AbG aKiM sOo SmArT…..AnD kAk MiLa SoO sWeAT…..
    sya nak gi tau ja…abg akim N kak mila kan dah bsar pnjang,jdi drg bleh mnentukn sndri nk brcnta atau x…..
    klau sdah tkdir mmcam mna jga!!!!!

  25. urmm.. xpew la akim.. ngan sape pun akim nk bercinta.. itu keputusan akim sendiri… tp lebih bek akim fokus lebey kt kerjaya dulu.. g pun akim kan mude sgt lg… nanti dh bercinta putus plak.. x smpi kahwin ag.. bukan x bg.. cum nk akim pk lebey jauh lg.. ye… kami fans akim kt gafimmers tetap sokong akim.. k.. ngeeeeeeee… =)

  26. akem n mila mag the best…. tp jgn r smpay berpelukn……… ingt lar tnde2 nk kiamat da adew a0w………

  27. AKIM SESUAI DENGAN SYAFIQAH BUKAN DENGAN MILA ATAU PIJA PAHAM .SESUAI DENGAN SYAFIQAH FAHAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  28. HEY YOU DONT YOU DARE TO MY AKIM LIKE THAT FAHAM . AKIM ITU MILIK AKU SEORANG SAJA KALAU SIAPA KAHWIN DENGAN AKIM AKU CEKIK DIA FAHAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  29. AKIM ILOVE YOU SO MUCH.SYA MINAT KLIP VIDOE INILAH CINTA AKIM PUNYA.SYA BENCI DENGAN LISA,MILAAI,AICHA DAN PIJA. AKIM I LOVE YOU SO MUCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  30. Hai kak Mila . saya kawan Sya .kak mila jangan ambil hati tau . kawan saya tu memang peminat akim sebabtu dia tergila kat akim. saya pun peminat akim juga tapi tak sampai camtu. sorrylah please maafkan Sya tau.

  31. hai akim.awak apa khabar?boleh tak awak beri nombor telefon awak dekat saya and boleh tak awak minta nombor telefon mila?nanti awak balas la ye .

  32. hai akim.awak apa khabar?boleh tak awak beri nombor telefon awak dan mila.saya suka tengok awak dan mila bercinta.awak berdua memang serasi.saya nak awak balas mesej saya balik ya?please.

  33. akim hang bodoh la kalau tak kawin ngan mila sebab kawan aku yang tulis(sya kata)tu dia mereng skit kawan dia sama jugak bodoh mereng aku benci kawan aku tuuuu

  34. HAI AKIM.AWAK APA KHABAR?SAYA MEMANG SUKA AWAK DAN MILA BERCINTA.KALAU BOLEH KAWIN PUN SAYA TETAP SUKA.AWAK BERDUA MEMANG SANGAT SERASI. LIA LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LIA YE BUKAN SAYA.

  35. mila ngan akim meman sesuai tapi jangan peluk nanti kawan saya jealous(syafikah aku harap hang baca)

  36. akim jangan marahye . sebanarnya adam tak sukakan mila. kawan adam yang tulis. jangan marah ye.

  37. saya minat akim and mila.walaupun mereka bercinta dalam drama kau dan aku saya harap mereka bercinta betul betul

  38. Emmmm,jangan la tergila2 sangat kat seseorang sampaikan cakap benda2 yang x baik.x logik la kerana seorang lelaki,kita membenci saudara seislam yang lain.tambah2 lagi yang perempuan.x malu ka apa.tak boleh la kita kata kita x suka ni,x suka tuh.x adil la kan.yg lain2 tuh,jangan anggap orang lain mengumpat.anggap diorang menberi pendapat,k?anyway,akim dengan mila memang cocok.sangat padan bagai pinang dibelah dua.x kisah la tua ka muda ka.dah kalau ada jodoh,nak buat cena kan.mila ngan akim cute!!!!!!!

  39. haloo…..hai akim,mila…pe kabar… akim bkn bercinte ngan stacy ke??? sorry kalo menyibok hal peribadi..tp just nak taw…akim and mila teruskan usaha anda dlm industri seni tanah air…jgn peduli ape org nk kate..biorkan diorang asal korg berjaye…bye…

  40. for your information semue akim ngan mila x sesuai lgsung.sepatutnyer aishah yg patut jd heroin dlm citer kau dan aku tu.tgk tgk mila yg x sedar diri tu yg belakon,pape pown aq bgkg kalu akim ngan mila bercinte!!!!!

  41. akim ngan mila sesuai bersama akim hensem,cute dan romantik plak tu..mila kurus,cantik,comel dan senang meluahkan perasaannya..klau mereka berkahwin anak laki nama akarshah dan pompuan plak malisa..cute nye pasangan akim ngan mila ni..

  42. Kenapalah diorang pilih Mila? Nak kata suara sedap, suara Mila dah bertukar jadi itik! Aku rasa Akim sepatutnya dengan Stacy!

  43. sapew ktew muslim gan muslim x leh brpeluk bile dah kwn leh lah pluk klau blom kwin jgnlah brpeluk cam 2…x biek allah pun mrh klau blum kwin brpeluk…tpie…akim gan mila nie mmg sweet bercouple..

  44. apa khabar?sya chat saja.akim wat per tu?akim jngan percaya cakap syada,adam,mira. mereka tu saje je nak menyakitkan hati sya.bagi sya akim dengan mila tu x sesuai kerane mila tu dah tua bangka yang tu je bye

  45. hai akim.awak apa khabar?SAYA DENGAR ADA PEREMPUAN YANG DAH BUAT AKIM TERPIKAT.BETULKE.SYUKUR LAH.TAK LA ADA PEREMPUAN YANG KATA DEKAT MILA.SAMPAI SINI SAJA .BYE……….ILOVE YOU SO MUCH

  46. MAAFLAH AKIM.HANIE NI BUKANYA SUKA SANGAT DEKAT AKIM .DIA CUMA MINATJE KAT AKIM.TAMBAH-TAMBAH LAGI TENGOK MUKA AKIM YANG SOMBONG LAGI NAMPAK HENSEM.HA KEPADA SYA MAAFLAH SEBAB HANIE TULIS MACAM TU.NAMA DIA NUR HANIESA

  47. ASSALAMUALAIKUM AKIM .WAT PER TU? SYA KAT CNI CHAT SAJA. AKIM TLONG JANGAN PERCAYA DNGAN MILA TU DIA ADA HUBUNGAN DENGAN DAFI. KALAU,AKIM DENGAN STACY PUN X SESUAI KRANA STACY ADA HUBUNGAN DENGAN NUBHAN. SYA HARAP AKIM DAPAT TERIMA SYA SEADANYA K BYE KITE JMPA LGI .

  48. krang nie x baek lah ckp mila ngan akim mcm tu. akim ngan mila jng ambl pduli ngan dea orng. dea orng tu cmburu ngan akim dan mila ape pun jngan hirau klau dua2 ske ape dea orng nk ksah sbb bkn dea orng tu mak atau ayah akim dan mila bye2 assalammualaikum

  49. kak mila dan abang akim memang serasi l a.korang pasangan yang cute,serasi,sweet lagi.tapi kalau akim dengan stacy,aishah tak sesuai langsung.

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Cloudy With A Chance of Meatballs Carnival at Tropicana City Mall

Sekitar Kembara TV3 Edisi Raya Hotlink