in , ,

Meriahkan Keseronokan Percutian Brick-tacular & Tinjauan ke Tahun 2024

Memandangkan penghujung tahun, tiba masanya untuk berkumpul dan meraikan tradisi percutian tercinta kami sambil menantikan tahun menarik 2024 yang akan datang di LEGOLAND® Malaysia Resort.

The much anticipated Christmas Advent Calendar with prizes up for grabs

Dari 24 November hingga 1 Jan, LEGOLAND Malaysia Resort menjemput keluarga dan rakan-rakan untuk menyertai perjalanan yang luar biasa ke dunia Santa yang mempesonakan, di Legoland Malaysia memberi penghormatan kepada tradisi percutian yang dihormati masa seperti Letter To Santa bersama-sama dengan stesen bangunan LEGO® untuk anda untuk mereka bentuk perhiasan percutian anda sendiri.

Dan jangan lupa untuk menyelami kemeriahan perayaan selama sebulan dan buka kejutan harian apabila anda membelanjakan sekurang-kurangnya RM150 dalam satu resit untuk Kalendar Kedatangan Krismas kami yang sangat dinanti-nantikan!

Legoland

Ia bukan musim cuti akhir tahun tanpa Pokok Krismas, dan tahun ini kami teruja untuk sekali lagi mempamerkan pokok Krismas LEGO kami yang lebih besar daripada kehidupan, karya agung yang dibina daripada 43,000 keping LEGO DUPLO, pasti akan membawa keajaiban musim ini untuk hidup!

The Grand Fire Show Gambit with CS Lim, LEGO Santa and Toy Soldier

Untuk mengekalkan sambutan itu, Brick-tacular Holidays akan mempesonakan dengan pelbagai rancangan dan persembahan langsung, mengisi udara dengan keajaiban percutian. Antara sorotan termasuk,

  • Santa’s Helper Live, Meet The Toy Soldier dan Pertunjukan Hadiah Ajaib Percutian: persembahan perpisahan selama 20 minit yang menjanjikan pengalaman muzik yang ajaib.
  • Perarakan Brick-tacular: Selami pemandangan percutian ini pada 25 Disember sambil perarakan membawa anda dalam perjalanan yang menggembirakan melalui tengah-tengah taman.
  • Santa’s Holiday Spectacular: Selama 20 minit setiap hari, tangkap LEGO Santa, Wizard dan Toy Soldier yang suka bermain yang akan membuat penampilan istimewa sepanjang ekstravaganza akhir tahun, jadi jangan lepaskan peluang untuk menyertai mereka dalam kegembiraan dan dapatkan detik ajaib bersama!
  • Santarina Dance Delight: Tarian dan ikuti rentak percutian dengan Santarina yang anggun dan menggembirakan.
  • Keajaiban Percutian Ajaib: Saksikan pertunjukan ajaib yang memukau di The Castle dan di The Beginning Stage untuk lebih banyak kilauan percutian!
    Kami berharap melalui acara yang mempesonakan ini, keluarga dapat mengembalikan tradisi percutian keluarga kegemaran mereka dan mencipta tradisi baharu yang akan bertahan seumur hidup di Brick-tacular Holidays. Semasa kita berkumpul bersama semasa musim perayaan ini untuk meraikan pencapaian tahun lalu, semangat kegembiraan dan perayaan berakar umbi dalam keluarga LEGOLAND Malaysia kita. Kami amat berbangga dengan semua detik indah yang telah kami kongsikan dengan tetamu kami pada tahun 2023, dan dengan keterujaan serta semangat yang sama, kami menantikan pengembaraan yang lebih besar, lebih baik dan lebih menarik pada tahun 2024!” CS Lim, Pengarah Bahagian LEGOLAND Malaysia Resort.
The Magnificent LEGO Christmas Tree with 43,000 LEGO Duplo Pieces

Apa yang Diharapkan pada 2024 di LEGOLAND Malaysia Resort

Sambil kami mengucapkan selamat tinggal kepada 2023, LEGOLAND Malaysia menyambut 2024 dengan penuh harapan dan keterujaan, menjanjikan pengalaman unik dan menyeronokkan untuk semua peringkat umur, termasuk kembalinya Karnival Splash, dengan sentuhan mendebarkan untuk pengalaman pesta air yang lebih menggembirakan dan revolusioner. ! Bersedia untuk menang besar dengan Cabaran Sekolah LEGOLAND, di mana pembina muda bersaing untuk mendedahkan LEGO Build terbaik mereka, kerana setiap ciptaan terus melonjakkan sempadan kreativiti ke tahap LEGO baharu! Dan bersedia untuk berpesta seperti raksasa dengan kemunculan semula Brick-or-Treat, perayaan Halloween tahunan yang menakutkan yang menjanjikan pesta yang lebih menggegarkan berbanding sebelum ini.

Legoland

Akhir sekali, pastikan mata dan telinga anda sentiasa berjaga-jaga, sambil kami memulakan Januari 2024 dengan Tahun Naga, dengan peluang untuk bertemu Naga sebenar dan peluang untuk anda memulakan Path of the Ninja untuk selesaikan pelbagai ujian dan percubaan untuk membuka kunci potensi Ninja anda yang sebenar. Jadi, pastikan pas tahunan anda bersedia untuk akses tanpa had kepada semua pengembaraan akan datang yang menanti anda di LEGOLAND Malaysia Resort.

LEGO Santa Invites Kids to Brick-tacular Holiday For A Fun Holiday Celebration

Sertai kami untuk Percutian Brick-tacular sambil kami meraikan musim cuti, menerima tradisi yang dihargai dan menetapkan sasaran dan matlamat untuk tahun 2024 yang lebih luar biasa di LEGOLAND Malaysia Resort.

Untuk maklumat lanjut, layari laman web rasmi di https://www.legoland.com.my/explore/shows-entertainment/brick-tacular-holidays/ atau halaman media sosial LEGOLAND di Facebook dan Instagram.

Magician Aaron Pang Opening The Ceremony With His Magnificent Magic Tricks

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

HONOR X9b 5G

HONOR X9b 5G Tahan Lasak Buat Pengunjung Kagum di Jelajah Promosi 

Amylea Bergelar Isteri Kepada Pegawai Bomba Berasal dari Singapura