in

Menara KL Menghargai Media di Media Nite 2016

Pada 25 Mac lalu, Budiey berkesempatan untuk hadir di Media Nite 2016 anjuran Menara KL yang di Megaview Banquet. Acara julung kali diadakan bagi menghargai jasa media ini dimeriahkan dengan persembahan daripada penyanyi terkenal seperti Hazami, Ir Radzi, Azmir Arif, Sufi, Kaka Azraff, Azmarul, Zaidi dan ramai lagi. Budiey sempat menemubual Ir Radzi dan juga Sufi yang tercalon dalam senarai Top 5 ABPBH 2016.

Img_0475

Nampaknya, media yang hadir juga sangat teruja dengan layanan serta hadiah lumayan menanti di sesi cabutan bertuah. Yang datang juga turut berpeluang menang dalam pertandingan pakaian paling glamor yang sesuai dengan tama pada malam ini iaitu Glamorous Sparkling. Budiey tak banyak baju glamor jadi hanya memakai pakaian dari pereka Yazz sahaja yang pernah di pakai semasa Anugerah Juara Lagu seketika dulu.

Media juga menerima sijil penghargaan dari pihak Menara KL.

Budiey macam biasa la jarang nak menang lucky draw. Hanya dapat hamper je. Tapi okay la daripada tak dapat langsung.

Terima kasih Elliey, PR Menara KL yang sudi menjemput kami.

Img_0479

Img_0489

Img_0501

Img_0470

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Konsert Ulangtahun ke-20 Sheila On 7 di StarXpo Hall Malam Ini

Pelakon & Pengarah CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR’S Promo di Singapura