in ,

Meet & Greet Bersama WANNA ONE

PERJUMPAAN BERSAMA PEMINAT WANNA ONE DI KUALA LUMPUR TIKET YANG DIJUAL SECARA ATAS TALIAN HABIS DALAM 3 MINIT!!

Selepas berita mengenai kumpulan anak lelaki Korea yang paling hangat, WANNA ONE yang akan datang ke Kuala Lumpur pada 19 Januari 2018 (Jumaat), 8PM di Stadium Negara, WANNABLE Malaysia telah menunjukkan sokongan dan sambutan yang luar biasa dan tiket-tiket itu di beli dengan pantas!

Wanna One

Acara yang dianjurkan oleh iMe ini melibatkan sesi bertemu bersama peminat dan showcase mini. Berita ini menjadi hebah dan terdapat banyak peminat yang menyeru talian bebas tol untuk menyiasat jadual WANNA ONE di Malaysia.

Penganjur menjawab dengan menyatakan bahawa pembelian tiket itu sendiri adalah bentuk sokongan terbaik yang boleh ditawarkan oleh para peminat kepada WANNA ONE, dan setiap orang harus menjaga keselamatan mereka seperti disambil menunjukkan sokongan mereka kepada artis tersebut.

Sebelum acara pelancaran tiket rasmi, WANNABLE Malaysia bermula beratur sembilan hari ke depan untuk berpeluang mendapatkan tiket VIP. Pemegang tiket VIP akan berpeluang dipilih untuk menerima faedah peminat menerusi cabutan bertuah, dan setiap peminat tidak mahu melepaskan peluang untuk menang. Oleh kerana WANNA ONE membuat kemunculan semula baru-baru ini, adakah WANNA ONE akan melaksanakan persembahan mereka dengan single yang baru sahaja di lancarkan di Malaysia?

Para peminat menunjukkan minat dan berharap kumpulan idola mereka akan mempersembahkan single baru mereka.

Semasa pelancaran tiket rasmi, peminat-peminat yang mula beratur awal sejak 11.00 pagi terpaksa berjuang untuk mendapatkan tiket VIP dan Rockzone sebagai 50% daripada tiket yang dijual dalam masa dua jam selepas pembebasan. Sambutan hangat telah diterima selepas melancarkan tiket dalam talian kerana semua tiket dijual selepas tiga minit dipanaskan.

Sokongan besar dari WANNABLE Malaysia menunjukkan betapa popular dan menarik kumpulan ini! Tandakan kalendar anda pada 19 Januari 2018 untuk merasakan hanya yang terhangat dari WANNA ONE!

Wanna One

Wanna One

Wanna One

Wanna One

Wanna One

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

SEPARUH MATI KU BERCINTA Lagu Terbaik Separuh Akhir Muzik-Muzik 32 Minggu Kedua

Drama MISI LAKSA DAN LAKSAM Lakonan Rita Rudaini & Aqasha