in

Mawi Pergi Show di Terengganu Naik Helikopter?

Khabarnya, Raja SMS… Mawi dijemput dengan menaiki helikopter eksklusif dari Felda Taib Andak untuk mengadakan show di Terengganu. Wah! Mengalahkan wakil rakyat la Mawi kita nih. Mawi yang baru balik dari Turkey dan kembali ke Felda Taib Andak, dikatakan tidak sempat untuk ke Terengganu untuk mengadakan show jika menggunakan pengangkutan darat. Lagi pun, mesti letih punya Mawi kena jet lag. Maka, pihak penganjur, terpaksa menjemput Mawi menaiki helikopter supaya dia dapat mengadakan pertunjukkan.

Takpelah, itu namanya dunia kita dah canggih dan sophiticated. Semua benda nak kena cepat dan pantas macam kilat. Kalau zaman P. Ramlee dulu, diorang nih pergi show naik basikal atau beca je. Tapi performance diorang pun baik punya show kan…

Dan, kalau ditanya kepada abang Jamal Abdillah kita, … abang naik apa pergi show bang?… Dengan selamba abang Jamal kita jawab…

243221265 1E1Bd4D3A6 O | 4

[tags]mawi, gambar mawi naik helikopter, gossip mawi, ikin wedding, mawi ikin kahwin, majlis tunang ikin, ikin pecat tudung, gambar ashraf sinclair, gambar ikin bertudung, fasha sandha nora danish bergaduh, nora danish call fasha sandha, laki nora danish kena rampas, ahli parlimen johor, senarai calon pilihanraya, show mawi[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Poster Jeslina di Satu Demonstrasi Tunjuk Perasaan

Sah! Gambar Seksi & Video Klip Lucah Itu Bukan Milik Ida Nerina