in

Malaysian Top Host 2010 Kembali Lagi

Setelah 5 tahun menyepi, program realiti TV, Malaysian Top Host kini kembali dalam mencari bakat sebagai seorang host dan pengacara yang berkaliber. Ujibakat akan diadakan di beberapa lokasi seluruh Malaysia.

Jadi kepada anda yang ada bakat untuk jadi pengacara, bersiap sedia ya. Mana tahu, anda akan menjadi hos untuk TV3 tahun ni?

Kali terakhir program ini diadakan ialah pada tahun 2005 menyaksikan Nurul Syuhada Nurul Ain Mohd Zin muncul juara seterusnya ditawarkan mengacara program ternama TV3, Nona dan Majalah 3.

Secara tidak langsung, program ini juga membuka ruang bagi bakat-bakat baru seperti Teh Shuhaida Sharip (WHI, 999) dan Saiful Nizam Ismail (Pembaca Berita TV3) untuk melebarkan sayap mereka di dalam bidang penyiaran media massa ini.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Dato’ Siti Nurhaliza di Konsert Satu Suara

Hubungan Sharifah Amani Bersama Gavin Semakin Bahagia, Ini Satu Pengakuan