MALAM PREMIERE FILEM CONGKAK DI SINGAPURA PECAH PANGGUNG

Semalam, telah berlangsung Malam Tayangan Gala filem Congkak di Marina Square Golden Village, Singapura. Khabarnya filem Congkak mendapat sambutan hangat dari orang Singapura. Sehinggakan ramai yang hadir tak mendapat tempat duduk dan panggung penuh sesak. Yang datang pun sanggup duduk di atas tangga.

Acara bermula jam 6.30 petang, turut dihadiri oleh para pelakon utama filem Congkak, Nanu Baharudin, Erin Malik dan Ahmad Idham sebagai pengarah turut hadir. Penulis skrip Congkak, Piere Andre juga turut hadir menyaksikan sokongan penonton di malam itu.

Kepada pembaca di Singapura, filem Congkak akan menghantui pawagam di 13 buah panggung di sana pada 14 Mei 2008. Jom ramai-ramai kita penuhkan panggung!

Layari blog filem Congkak:
http://congkakthemovie.wordpress.com

[tags]malam gala congkak, singapura, berita filem, erin malik gossip, marina square golden village, maps, peta singapura, sejarah temasik[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Konsert Gang Starz Pertama Malam Ini di TV3

Sinopsis Filem Apa Kata Hati Lakonan Awal Ashaari, Farid Kamil, Raja Farah