in

Majlis Sidang Media Ramadan 2010 Bersama Rabbani

Berlangsung di Hotel Singgahsana, Majlis Sidang Media Ramadan 2010 Bersama Rabbani pada jam 2 petang tadi telah memeteraikan perjanjian antara Rabbani dan Hotel Singgahsana untuk persembahan di hotel ini dan juga menyampaikan hadiah pakej Umrah kepada pemenang Peraduan iTalk Edisi Khas Malam Sinar Maulidurrasul 1431H tajaan Telekom Malaysia TM.

Wah, bestnya dapat pergi Umrah. Setiap pemenang dapat membawa seorang rakan dan setiap pakej bernilai RM7,000. Apa-apa pun tahniahlah buat semua yang menang.

Jadi, pada hari ini, Telekom Malaysia (TM) dengan kerjasama Rabbani Productions telah mengumumkan para pemenang peraduan Malam Sinar Maulidurrasul yang diadakan buat kali kedua berturut-turut pada bulan Februari 2010 yang lalu.

Sebanyak 5 orang pemenang telah dipilih untuk mengikuti Pakej Umrah dengan Rabbani. Umrah selama 14 hari ini dijadualkan pada minggu awal bulan Ramadan 2010.

Pemenang dipilih daripada pengguna-pengguna pek kad panggilan pra bayar iTalk edisi khas yang bernilai RM30 dan pakej Streamyx bernilai RM60 ke atas. Kad panggilan pra bayar iTalk edisi khas, pakej-pakej suara dan juga Streamyx telah berada di pasaran dan 1 Februaru hingga 26 Mac 2010.

Hadir bagi menyampaikan hadiah kepada pemenang ialah Azizi A Hadi, Naib Presiden Produk, TM dan Ustaz Mohd Asri Ubaidullah, Pengarah Urusan, Rabbani Productions.

Budiey dengar, sambutan untuk peraduan ini agak menggalakkan. Sebanyak 10 ribu penyertaan telah diterima.

Budiey ucapkan tahniah kepada 5 orang pemenang ini iaitu:

Noor Mohd Shamsudin dari Parit Buntar, Perak

Noreen Asyikin Kamaruddin dari Kuala Terengganu, Terengganu

Che Soh Ismail dari Tumpat, Kelantan

Azuddin Dahari dari Kemaman, Terengganu

Hazizi Abd Malek dari Teluk Intan, Perak

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Lisdawati, Almy Nadia, Yatt dalam Telemovie 3 Mawar Dara

Gambar Krisdayanti Cium Raul Lemos