in

Maharaja Lawak Mega Minggu 4

Minggu sudah menyaksikan penyingkiran 6 peserta Maharaja Lawak Mega yang terpaksa menamatkan perjuangan mereka dalam pertarungan sengit ini.

5 peserta yang disingkirkan di awal rancangan adalah terdiri daripada Comel, Lanun, Gebu, Caer dan RAP. Mereka tidak membuat persembahan malam ini. 12 peserta yang lain meneruskan perjuangan mereka dalam Maharaja Lawak Mega. Manakala ANJE yang terdiri daripada Achong Sweet Child dan Joey juga telah tersingkir selepas markah dan undian SMS mereka di akhir rancangan tidak menyebelahi mereka.

Masih tinggal 11 peserta yang masih kekal untuk bertarung iaitu Kumpulan PIMAI (Sathiya, Imuda dan Mat Over), HIRO (Hamdan, Ilya dan Ropie Cecupak), BOBOI (Afdlin Shauki dan Harun Salim Bachik), OSBON (Mr Os dan Abon), BP – Bawal Power (Bob Kuman dan Sobri), 3G (Yassin, Didie Alis dan Enot), ADLIN AMAN RAMLI, JALIL HAMID, SYOK (Suhaimi, Ifa Raziah dan Arif Sudin), BAWEL (Dodon Jambul, Amin Bawel dan Dadang Ragas) & SAEHU (Eko, Bocil dan Vicha).

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Drama Karma Lakonan Aaron Aziz & Fouziah Gous

Bengkel Vokal Cikgu Shafi