in , ,

Liza Hanim Kini Bergelar Usahawan, Lancar Minyak Wangi Jenama Scent of Hope

Buat julung pertama kalinya Penyanyi Pop Malaysia, Haliza Hanim binti Abd Halim atau lebih dikenali sebagai Liza Hanim menakluki dunia perniagaan dengan menghasilkan wangian pertama yang dikenali sebagai “Scent Of Hope”.

Pada 25 Disember 2020, secara rasminya pelancaran Scent Of Hope yang akan bersiaran secara langsung di FB HANIM pada jam 2.30 petang – 3.30 petang. Untuk keterangan lanjut mengenai pelancaran Scent Of Hope, boleh klik FB Page di http://bit.ly/PelancaranScentOfHope

Scent Of Hope didatangkan dengan empat haruman yang berbeza iaitu Joy, Peace, Hero Love. Tambahan pula, setiap haruman ini mempunyai perwatakan dan keistimewaan yang tersendiri.

Misalnya haruman Hero melambangkan perwatakan seorang lelaki yang bertanggungjawab diatas amanah yang diberikan misalnya tanggungjawab terhadap keluarga, kerja dan masyarakat.

Kepada anda yang gemarkan ketenangan, Peace adalah pilihan yang terbaik untuk anda. Dimana perwatakan Peace sendiri menggambarkan kehidupan yang harmoni dan tenang seolah-olah anda berada di sebuah lautan yang dipenuhi dengan bunyi kicauan burung.

Liza Hanim MIMPI

Manakala Joy pula menceritakan sebuah kehidupan yang penuh dengan keceriaan. Dengan bauan JOY ini, anda dapat merasakan kehidupan anda akan lebih bermakna kerana bauan JOY ini didatangkan dengan haruman buah-buahan yang sangat segar.

Dan akhir sekali ialah haruman Love. Love membawakan anda untuk mengenal erti kasih-sayang yang sebenar. Tambahan, kasih sayang yang dimaksudkan bukan hanya terhadap pasangan suami-isteri yang bercinta. Malah kasih-sayang terhadap keluarga, sahabat dan orang sekeliling yang mengambil berat terhadap kita.

Tercetusnya idea untuk menghasilkan haruman Scent Of Hope ini adalah kerana cinta terhadap bau-bauan yang sangat harum disamping membantu masyarakat di luar sana untuk menjana pendapatan akibat terjejasnya fenomena Covid-19 ini. Tambahan pula, kepada anda yang mahu menyertai sebagai agent atau dropship #teamluarbiasahanim, amatlah dialu-alukan dengan mengisi borang secara online di www.hanim.com.my

Tidak ketinggalan juga, kepada anda yang mahu mendapatkan haruman eksklusif Scent Of Hope ini, boleh terus-menerus ke laman web rasmi HANIM iaitu www.hanim.com.my atau hubungi sahaja agent HANIM yang sah. Setiap haruman ini didatangkan dengan botol eksklusif 30 ML yang berharga RM 80 sahaja.

MULTI PURPOSE SANITIZER

Multi Purpose Sanitizer merupakan produk pertama keluaran HANIM. Multi Purpose Sanitizer ini didatangkan dengan dua haruman yang berbeza iaitu Lychee Licious dan Fresshy Freesia. Setiap botol ini didatangkan dengan dua saiz yang berbeza iaitu 60ML dan 100ML. Harga bagi untuk 60ML adalah RM 13.90 manakala harga bagi 100ML adalah RM 17.00

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Samsons Lancar Album V Bergabung dengan Budapest Scoring Symphony Orchestra

Adira Suhaimi Kembali Dengan Lagu Soundtrack Terbaru Berjudul KESEMPATAN BAGIMU