in ,

Liyana Jasmay Masih Rahsiakan Nama Anak

Tiada wanita yang paling mengembirakan apabila mendapati anak yang dilahirkan dalam keadaan sihat dan sempurna. Itulah yang mungkin dialami oleh selebriti terkenal, Liyana Jasmay yang selamat melahirkan anak pertama pada jam 7.40 malam hari Ahad lalu di Pusat Perubatan Prince Court, Kuala Lumpur.

Bayi perempuan seberat 2.9 kilogram yang masih belum diwar-warkan nama itu telah disambut oleh suami Liyana Jasmay, Fathuddin Mazlan bersama ahli keluarga yang lain. Syukur alhamdulilah, segalanya selamat dan segala proses lancar tanpa sebarang masalah.

Liyana Jasmay turut mengamalkan senaman yoga setiap hari semasa mengandung. Selain bernasib baik kerana tidak mengalami sebarang alahan yang teruk sepanjang hamil.

Mungkin peminat dan media bersabar menantikan apakah nama anak yang akan diberikan dan semua dah tak sabar nak tengok wajah anak Liyana dan Fathuddin kan? Tunggu!

Liyana Jasmay Takut Nak Bersalin

What do you think?

72 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Teater Monodrama Legenda Dato’ Dol Said

SEA Premiere X-Men: Days of Future Past Hari Ini