in , ,

Ini Sebab Mengapa Galaxy S22 Ultra Adalah Semua Yang Kita Mahukan

Anda adalah generasi untuk memenangi detik masa yang sangat berkuasa, sangat berkaitan dan sangat luar biasa ini, Generasi Z.

Deria anda tidak pernah lebih tajam, cita-cita anda tidak pernah lebih tinggi, imaginasi tidak pernah lebih tanpa had selepas bertemu Galaxy S22 Ultra. Letakkan satu ke dalam tangan anda – anda tidak akan pernah sama.

Telefon ‘It’ muktamad yang dinaik taraf dengan lebih baik dengan setiap generasi, jangkaan era baharu inovasi Galaxy yang akan datang telah dipergiatkan ke tahap demam. Saksikan acara Samsung Unpacked pada 2 Februari, 2:00AM Waktu Malaysia, untuk melihat sekilas sesuatu yang Epik.

Dan sekarang, lihat sebab mengapa Galaxy S22 Ultra adalah semua yang kita mahukan dalam hidup dan bukti hidup mengapa kita teruja untuk apa yang seterusnya.

One UI 5

Ya, Kita Lihat

Gen Z ialah generasi yang mempunyai visi tentang keadaan dunia. Dengan Nightography Samsung, anda telah menunjukkan kepada dunia keindahan yang pernah tersembunyi dalam kegelapan. Galaxy S22 Ultra mempunyai rangkaian mod kamera yang luar biasa yang sesuai untuk setiap kesempatan, tetapi apabila ia datang untuk mengambil gambar epik pada waktu malam atau keadaan cahaya malap, anda mempunyai semua yang anda perlukan dalam Mod Malam. Mod Malam membolehkan anda mengambil foto dan video yang terang dan sangat dioptimumkan, walaupun dalam gelap. Tiada lagi pengimejan yang kabur dan bising. Gambar-gambar kelihatan tajam kerana pemprosesan berbilang bingkai AI yang inovatif yang menggabungkan 30 imej menjadi hanya satu syot epik, mengoptimumkan warna dan perincian dalam setiap piksel.

Ya, Kita Kongsi

Berkongsi adalah mengambil berat, begitulah kata pepatah. Ia adalah nilai yang anda ambil sepenuhnya dalam hati; dan kehidupan digital kami menjadi lebih indah kerana anda. Melalui kerjasama Samsung dengan beberapa platform media sosial terbesar di dunia, anda telah memanfaatkan aplikasi kamera asli Galaxy S22 Ultra seperti AI Autofokus, Mod Malam, Video Potret dan Super HDR untuk berkongsi foto dan video terbaik secara terus dengan rakan dan pengikut di Instagram, Snapchat dan TikTok. Tiada telefon pintar lain yang serupa dengan Galaxy S22 Ultra, tetapi yang lebih penting, tiada orang lain berkongsi pandangan mereka tentang dunia lebih baik daripada anda.

Ya, Kita Peduli

Anda sedar dan anda mengambil berat. Isu alam sekitar dan amalan kemampanan adalah penting kepada Gen MZ, jadi anda membuat keputusan untuk hidup setiap hari sebagai pengguna yang bertanggungjawab. Siri Galaxy S22 ialah barisan peranti yang paling mementingkan alam sekitar dalam barisan telefon pintar siri Galaxy S Samsung. Setiap sarung telefon pintar direka dengan bahan yang diperakui UL, mementingkan alam sekitar seperti plastik pasca pengguna yang dikitar semula atau bahan berasaskan bio. Samsung menggunakan plastik terikat lautan yang diubah menjadi resin poliamida berprestasi tinggi kepada komponen utama pendakap kunci Siri Galaxy S22 dan penutup dalam S Pen. Siri Galaxy S22 menandakan satu lagi langkah dalam perjalanan kemampanan Samsung di bawah Galaxy for the Planet, yang bertujuan untuk melancarkan skala syarikat, inovasi dan semangat kerjasama terbuka untuk menyampaikan tindakan iklim yang ketara di seluruh Perniagaan MX dan membolehkan pengguna Galaxy mengamalkan gaya hidup yang lebih mampan. Ini termasuk meningkatkan penggunaan bahan kitar semula, mengurangkan kuasa siap sedia, menghapuskan plastik sekali guna daripada pembungkusan dan mengalihkan semua sisa daripada tapak pelupusan menjelang 2025.

Nightography

Livin’ La Vida Ultra

Kepelbagaian bukan sahaja rempah ratus kehidupan; ia adalah intipati yang menjadikan dunia ini indah. Malah, anda mempunyai begitu banyak kebebasan untuk memilih, sehingga One UI 5 yang dikemas kini memberi anda kuasa untuk menggunakan hak tersebut dengan telefon anda. Peningkatan One UI 5 membawa lebih banyak keupayaan penyesuaian kepada pengalaman mudah alih anda, selain daripada menukar rupa dan rasa telefon anda (yang menyeronokkan untuk anda, sudah tentu). Lebih penting lagi, ia memastikan bahawa Galaxy S22 Ultra anda adalah berbilang dimensi seperti anda, sama ada anda sedang bermain permainan, berpesta, bekerja atau hanya berehat. Rutin Bixby menggunakan kecerdasan mesin untuk mempelajari corak dan pilihan penggunaan anda. Ia kemudian boleh menggunakan ini untuk melaraskan tetapan secara automatik, mengawal apl, mengoptimumkan bateri dan banyak lagi.

Galaxy S22 Ultra anda bukan sahaja telefon pintar terbaik untuk anda, tetapi ADALAH siapa anda, hidup dalam Ultra.

Untuk maklumat lanjut tentang Galaxy S22 Ultra, pergi ke https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-s22-ultra/

Untuk menonton Galaxy Unpacked Samsung, strimkannya secara langsung di YouTube Samsung Malaysia, Tapak Web Rasmi Samsung Malaysia, Facebook Samsung Malaysia dan Bilik Berita Samsung Malaysia.

Mulai sekarang hingga 2 Februari, daftar minat anda di www.samsung.com/my/unpacked/ untuk menerima kemas kini tangan pertama tentang inovasi terbaharu Samsung dan e-baucar Samsung RM200 [1].

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

TRAVEL

Menjelajahi Keunikan Agro Tourism di Daerah Sabak Bernam, Selangor

Ciri Utama King Of Flagship Photography Telefon Pintar Vivo X90 Series