in , ,

Ciri Utama King Of Flagship Photography Telefon Pintar Vivo X90 Series

Melebihi Kamera Profesional dengan Kamera Utama 1-inci ZEISS Pertama di Malaysia

Siri X90 akan menjadi telefon pintar pertama yang dilancarkan di Malaysia dengan kamera utama ZEISS 1 inci dan sistem dwi cip yang terdiri daripada Dimensity 9200 dan cipset V2 yang dibangunkan sendiri oleh vivo. Melalui perspektif jurugambar, siri vivo X90 setanding dengan kamera profesional lain di pasaran.

King Of Flagship Photography Telefon Pintar Vivo X90 Series

Dengan melabur dalam pasukan R&D teratas dalam industri, siri vivo X90 dinaikkan dalam setiap aspek, daripada penemuan spesifikasi, algoritma hingga perisian. Menggunakan struktur optik yang unik, algoritma dan gabungan perisian dan perkakasan, vivo X90 Pro mampu mengeluarkan pengalaman fotografi penderia kamera utama 1 inci ke tahap yang terbaik.

King Of Flagship Photography Telefon Pintar Vivo X90 Series

Di dalam ruang padat siri vivo X90 terdapat sekeping kanta kaca pemancaran tinggi dan tujuh keping kanta yang dilengkapi dengan teknologi salutan Zeiss T*. Dilengkapi dengan apertur besar F1.75, kawasan unsur fotosensitif siri vivo X90 telah meningkat sebanyak 77% manakala keupayaan fotosensitiviti meningkat sebanyak 43% berbeza dengan pendahulunya, siri vivo X80!

Ini membawa peningkatan besar kepada kualiti asas fotografi telefon pintar, membolehkan imej menjadi jelas dengan butiran dan warna. Sama ada aurora di langit gelap atau pemandangan bandar malam, siri vivo X90 boleh menangkapnya dengan sempurna.

Ciri “Astro Pegang Tangan” yang terdapat dalam vivo X90 Pro dilengkapi dengan Kamera Utama ZEISS 1-inci boleh menangkap sepenuhnya keindahan langit berbintang dalam beberapa saat tanpa bantuan tripod.

King Of Flagship Photography Telefon Pintar Vivo X90 Series

Salutan ZEISS T* membolehkan foto kelihatan lebih semula jadi dan lebih lembut dari segi warna.

Perlu dinyatakan bahawa bukan sahaja siri vivo X90 boleh menangkap langit berbintang, tetapi ia juga menunjukkan hasil yang sangat baik pada fotografi potret. Dalam mengejar fotografi potret yang sempurna, vivo sentiasa meletakkan rupa orang sebagai terasnya, memfokuskan pada penampilan dan kecerahan keseluruhan, pemulihan ton kulit dan warna bibir, kejelasan ciri wajah dan prestasi dimensi tekstur kulit yang sangat besar. . vivo juga bersama-sama melancarkan Potret suar Pawagam ZEISS dengan ZEISS dalam siri vivo X90, yang mensimulasikan kanta ZEISS klasik untuk menghasilkan suar semula jadi, fleksibel, ideal dan boleh dikawal dalam gambar, memperkasakan foto untuk kelihatan lebih maju dan atmosfera.

King Of Flagship Photography Telefon Pintar Vivo X90 Series

Kesan Potret suar pawagam ZEISS.

Berbeza dengan siri X generasi sebelumnya, siri vivo X90 dinaikkan sepenuhnya dari segi perkakasan dan perisian. Sejak pelancaran siri vivo X90 di China, beberapa media malah mengulas bahawa “ia adalah kamera untuk orang ramai dan juga pilihan kamera kedua untuk jurugambar”.

Siri vivo X90 akan tiba di Malaysia pada Februari ini. Untuk maklumat lanjut tentang siri vivo X90, sila ikuti Halaman Facebook rasmi vivo Malaysia dan laman web rasmi.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Samsung

Ini Sebab Mengapa Galaxy S22 Ultra Adalah Semua Yang Kita Mahukan

Hariz Danial | 13

Juara I Can See Your Voice Hariz Danial Hadir Dengan Single HUKUM