in , ,

Lirik Lagu NiNiNi Nyanyian Abubakarxli

Lagu ‘NiNiNi’ hanyalah sedikit pengenalan kepada apa yang bakal ditonjolkan oleh Abubakarxli melalui Def Jam Asia Tenggara. Jangkakan kehebatan irama tempatan dan hip hop jalanan yang sudahpun membuatnya menjadi pilihan unggul dan bakal bergelar bintang serantau. Lagipun, Abubakarxli sentiasa sentiasa dapat apa yang dia mahukan – dan dia mahukan segalanya.

Abubakarxli Muncul Dengan Single Berjudul NiNiNi
Artist: Abubakarxli
Song: NiNiNi

(Intro)

Apa aku nak?

ni ni ni (2x)

untuk siapa? 

me me me (2x)

(Verse 1)

3.5 atas jalan, orang orang semua tengok

aku jalan elok elok, dengan sepatu yang elok

budak budak mau hello, bila tahu kita elok

Nak rumah besar macam ni, nak ada duit banyak ni

banyak mana? banyak ni, jadi macam mana ni?

i do it again and again and again ya memang ku degil

banyak tempat nak pergi ni, i cannot tell.

(Pre-chorus)

Aku nak semua, semua

apa aku nak, aku dapat

sama ada lambat atau cepat.

(Chorus)

Apa aku nak? 

ni ni ni (2x)

untuk siapa? 

me me me (2x)

(Verse 2)

Aku nak tu, tak perlu Q

look at my view, ku bukan new

aku gerak lu, kereta phewww

ramai yang tak tahan panas

sekarang tinggal few.

Restoran 5 bintang, berapa saja jangan bimbang

harga ku tak boleh bincang, skys the limit

aku bintang.

Tapi aku takkan berubah

walau aku sibuk cari..

(Pre-chorus)

Aku nak semua, semua

apa aku nak, aku dapat

sama ada lambat atau cepat.

(Chorus)

Apa aku nak? 

ni ni ni (2x)

untuk siapa? 

me me me (2x)

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Nadia Brian

Drama Sains Fiksyen BENUA Lakonan Nadia Brian

Tokyo Dipilih Sebagai Destinasi Utama Oleh Pelancong Asia Pada Tahun Baharu Cina 2020