in

Linda Onn Pengacara Kontroversi Tahun 2007

Tahun 2007 merupakan tahun paling memalukan dalam sejarah pengacaraan di Malaysia. Peristiwa yang berlaku pada pertengahan tahun 2007, melibatkan seorang DJ radio kedua popular (dulu yang pertama popular) negara ditugaskan mengacarakan ‘red carpet’ di Academy Awards di Kodak Theatre, Los Angeles.

Di atas sebab, kononnya baju yang akan dipakai terlalu ketat, dia enggan mengacarakan acara itu. Atau sebab dia kurang ‘berbahasa Inggeris’, entah mana satu alasannya? Namun, ketika mengacara rancangan di sini, baju-bajunya sentiasa ketat.

Pengacara paling tak on atau paling kontroversi tahun ini ialah “LINDA ONN

[tags]linda on, hos radio baru, gossip fahrin ahmad, baju seksi linda, belajar bahasa inggeris, online marketing, esdico, heroes torrent, lost, af6, akademi fantasia 6, dj radio, gedik[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Isu Penciplakan Tidak Boleh Dimaafkan

Rina & Rony Tersingkir Dari OIAM 2