in ,

Adakah Benar Leonardo DiCaprio Bakal Lakonkan Watak JOKER?

Warner Bros dilaporkan memanggil Leonardo DiCaprio, salah seorang bakat terkenal Hollywood, untuk memainkan peranan utama dalam filem Joker yang akan datang. Studio itu nampaknya berharap dapat memikat pelakon itu ke projek DC dengan bantuan Martin Scorsese, yang mana studio itu cuba untuk menjadi produser.

Apa-apa pun, segalanya masih berkemungkinan. Sampai sekarang masih tiada apa-apa keputusan yang ditetapkan. Begitu juga tiada pelakon lain telah dinamakan sebagai alternatif. Tetapi, menurut The Reporter Hollywood, Warner Bros sedang berusaha untuk menarik pelakon itu membawa watak Joker.

Joker

Untuk pengetahuan pembaca, filem Joker yang sedang dirancang ini masih berasingan daripada filem DC Extended Universe,, termasuk Suicide Squad, Wonder Woman, dan Justice League

Jared Leto adalah pelakon terkini untuk memainkan Clown Prince of Crime, tetapi penerimaan untuk penggambarannya sarat dengan ulasan yang bercampur aduk. Jaret Leto dijangka memegang watak Joker dalam sekuel Suicide Squad dan Gotham City Sirens. Sekurang-kurangnya, itulah rancangannya.

Reporter Hollywood mendakwa Leto tidak puas dengan tanggapan bahawa terdapat dua pelakon yang berbeza memainkan peranannya. Bukan sahaja ia melemahkan keupayaannya untuk memainkan watak tersebut, tetapi ia boleh membuatkan penonton menjadi lebih keliru.

Bahawa dikatakan, DiCaprio adalah salah seorang pelakon Hollywood yang paling sesuai dan berbakat, jadi ia akan menarik untuk melihatnya melakukan sesuatu yang berbeza. Sekiranya tidak DiCaprio, Warner Bros dilaporkan mahu mencari seorang pelakon A-List membawakan watak dalam sebuah filem yang digambarkan sebagai thriller bos jenayah yang kejam “Scorsese-esque Gotham underworld.”

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Bagaimana RM10,000 Milik Kumpulan Nasi Lemak Power

Saudi Arabia Embraces Tech & Social Media for Hajj 2017