in ,

Leher Dicekik & Kaki Ditarik, Bella Astillah Kongsi Pengalaman Diganggu Mahkluk Halus

Seramnya Diganggu Makhluk Halus, Bella Astillah Kongsi Pengalaman di Pusat Peranginan

Penyanyi dan juga pelakon, Bella Astillah ada berkongsi pengalaman ‘diganggu’ oleh makhluk halus ketika berada di sebuah pusat peranginan.

Cerita Bella, dia mengalami pengalaman itu ketika usianya 9 tahun selepas dia dan adiknya Didi Astillah selesai menjalani penggambaran untuk satu album kanak-kanak di suatu tempat.

Ujarnya, dia dan keluarga diberikan satu unit kondominium untuk bermalam berdekatan dengan lokasi penggambaran.

Ketika tiba, kawasan kondominium itu dipenuhi kereta sehinggakan Bella dan ahli keluarganya terpaksa meletakkan kereta di tepi jalan berdekatan.

Tiba sahaja di lift, saya terhidu bau sangat busuk dan terus mencari mana punca bau tersebut sehingga terjumpa satu tangga gelap dan penuh dengan plastik hitam. Malam itu ibu ke tandas dan dia terlihat di dalam bath tub seorang wanita rambut panjang berjurai tidak menunjukkan wajab sedang duduk dalam air yang berwarna merah seperti darah.

Tambah Bella, ibunya kemudian seolah-olah dirasuk dan bertindak mencekik dirinya sendiri sehingga terpaksa ditampar oleh bapanya yang cuba menyelamatkan ibunya itu.

“Tidak cukup dengan itu, ibu sekali lagi diganggu apabila kakinya ditarik kuat seperti dalam cerita seram.” kata Bella lagi.

Malah, ketika keluar dari kondominium itu, Bella mendapati kawasan letak kereta kondominium tersebut sunyi sepi dari sebarang kenderaan seperti tiada sesiapa mahu menginap di situ.

Seram betul!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ismail Sabri Menteri Pertahanan | 7

Wartawan Ini Dedah Apa Akan Jadi Jika Ismail Sabri Menjadi Perdana Menteri

Gadgetmodel Hiasan | 8

Fenomena Kepala Air Landa Kaki Gunung Jerai Sebabkan Banjir di Beberapa Kawasan