in , ,

LEGOLAND® Malaysia Resort Menawarkan Pakej Play dan Stay Eksklusif

Para tetamu boleh menikmati satu tahun keseronokan dengan harga tiket sehari

LEGOLAND® Malaysia Resort tidak sabar-sabar untuk mengumumkan penyertaannya dalam Pameran MATTA yang akan datang, dari 17 hingga 19 Mac 2023. Dengan tawaran eksklusif, keluarga boleh merancang percutian mereka di LEGOLAND Malaysia dan berharap untuk mengalami pelbagai acara dan aktiviti yang akan datang termasuk Bilik Bertemakan Rakan LEGO Baharu di Hotel LEGOLAND, pengalaman Miniland Berlorek, Karnival Percikan Taman Air, barisan Filem 4D Baharu dan banyak lagi.

LEGOLAND Malaysia Resort kembali dengan tawaran bernilai lebih besar dan peserta MATTA Fair boleh melihat tawaran Pakej LEGOLAND Play and Stay Bundle di gerai. Dengan pakej ini, pelanggan boleh menikmati penginapan 2H1N di LEGOLAND Hotel untuk empat keluarga bersama-sama dengan satu tahun akses tanpa had ke Taman Tema, Taman Air dan SEA LIFE serta baucar F&B bernilai RM 250.

Bagi mereka yang merancang percutian keluarga seterusnya di sana juga merupakan staycation dengan pilihan sarapan di LEGOLAND Hotel. Keluarga boleh memilih Bilik Bertema pada harga RM750 semalam atau Bilik Bertema Premium pada harga RM 850 semalam dan jimat 20% dengan tawaran ini.

LEGOLAND Malaysia Hotel

Sebagai sorotan utama, penduduk Malaysia berhak mendapat peningkatan percuma kepada Pas Tahunan apabila mereka membeli Tiket 1 Hari Harga Penuh, yang membolehkan pemegang pas melawat LEGOLAND Malaysia tanpa had kali selama setahun.

Nilainya bukan sahaja terhenti di situ, peserta yang membeli lebih daripada empat Triple Park Pass di pameran MATTA layak menerima baucar F&B bernilai RM 200 dan Hadiah LEGO eksklusif. Kami sangat teruja untuk menawarkan pakej bernilai hebat ini di Pameran MATTA yang akan datang, kerana kami mahu semua keluarga mengalami percutian yang mengagumkan bersama orang tersayang.

Bagi mereka yang tidak dapat mengunjungi gerai MATTA, terdapat promosi dalam talian dari 16 hingga 22 Mac. Pelanggan boleh membeli tiket sehari di laman web LEGOLAND Malaysia. Diskaun 25% adalah sah untuk tiket Taman Tema 1 Hari, Double Park dan Triple Park.

Para hadirin MATTA Fair boleh mendapatkan tawaran istimewa LEGOLAND Malaysia Resort di gerai MATTA Fair 2023 1J25 – 1J28 di Pusat Pameran & Perdagangan Antarabangsa Malaysia (MITEC), Kuala Lumpur. Para hadirin yang singgah juga akan berpeluang bertemu dengan Maskot LEGOLAND kegemaran mereka yang akan membuat penampilan di gerai sepanjang hari.

Untuk maklumat terkini tentang promosi dan aktiviti, kekal berhubung melalui laman web rasmi LEGOLAND (https://www.legoland.com.my), Facebook dan Instagram.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Konsert Berita Gempa Sweet Charity Kembali Bersama Selepas 12 Tahun 

motherwit

Tiket ‘Harga Rahmah’ ke Pesta Lancar EP motherwit Serendah RM25