in

Lee Min Ho Dilantik Jadi Jurucakap Kopi Luwak Indonesia

Khabar berita yang sangat menarik mengenai aktor Korea kesayangan ramai iaitu Lee Min Ho apabila dia telah dilantik sebagai jurucakap bagi jenama kopi dari Indonesia, Kopi Luwak.

Menurut laporan Soompi, pemilihan itu secara tidak langsung dapat menarik ramai peminatnya termasuklah daripada negara luar terutamanya rakyat Korea mencuba produk kopi tersebut.

Difahamkan, aktor berusia 29 tahun itu sudah pun menjalani penggambaran iklan di beberapa lokasi pelancongan Korea.

Antara lokasi tersebut ialah Namsan, Sungai Han, Seoul dan Korea Selatan.

Gambar: Tanggal 10 Januari 2015 di acara bersama pelakon Korea LEE MIN HOdi Sheraton Imperial untuk di Pelancaran Grand Opening 2015 INNISFREE FEST.

Ditemani #MyPA #NabilAzri hari ni di Sheraton Imperial untuk penampilan eksklusif bersama pelakon Korea LEE MIN HO di Pelancaran Grand Opening 2015 INNISFREE FEST.  Thank you INNISFREE for inviting us.  Thank you @ShawnCutlerBangsar.  Nantikan video LEE M

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Kisah Perebutan Kuasa Dalam Siri TV Inggeris REIGN di TV2

Psy Siar Foto Ketika Kanak-Kanak di Ulang Tahun Ke-38