in , ,

Konsert Simply The Best: Celebrating Tina, Rock ‘N Roll Queen di Zepp KL

Bersiap sedia untuk konsert yang menggembirakan, menampilkan lagu-lagu ikonik Tina Turner yang legenda, yang berlangsung secara langsung di Kuala Lumpur!

Bersedia untuk melepaskan diri dan menari sepanjang malam kerana adegan itu ditetapkan untuk meraikan bakat hebat dan konsert yang tidak dapat dilupakan sebagai penghormatan kepada ratu ikonik rock ‘n roll Tina Turner. 

Selama tiga malam dari 11 hingga 13 Julai 2024, Zepp Kuala Lumpur akan diubah menjadi dewan konsert rock untuk penampilan sulung 

Konsert Simply The Best: Celebrating Tina, Rock ‘N Roll Queen di Zepp KL

Mengetuai produksi yang menggembirakan ini ialah artis dan penyanyi Ireland Rebecca O’Connor, mempamerkan bakatnya di “The Voice Australia” sebagai penggambaran luar biasa Tina Turner dan merupakan satu-satunya artis yang disokong secara peribadi oleh legenda itu sendiri, yang pernah berkata “Rebecca adalah sangat bagus, ia menakutkan!”. 

O’Connor mula-mula menarik perhatian orang ramai dengan kejayaannya meraih kemenangan dalam rancangan bakat TV Eropah yang dihormati Stars in Their Eyes, menawan lebih 33 juta penonton. Dia terus mempamerkan bakatnya di seluruh Eropah, UK, Australia, Barbados, UAE dan Afrika Selatan dengan kehadiran pentas yang memerintah dan kehebatan vokalnya.

Setelah terpikat dengan muzik sejak usia muda, vokal Tina Turner yang meletup dan kehadiran dinamik yang benar-benar membakar semangat O’Connor untuk menjadikan muzik sebagai kraf sepanjang hayatnya. “Apabila saya mula-mula mendengar Tina, ia seperti gunung berapi meletup dalam diri saya. Saya tahu wanita hebat ini akan mempengaruhi saya selama-lamanya, “kata O’Connor. Persembahan O’Connor yang mencuit tulang belakang di Zepp Kuala Lumpur akan menghidupkan hits terhebat bintang rock legenda itu di atas pentas dengan tenaga ikonik dan karisma yang sama.

Konsert Simply The Best: Celebrating Tina, Rock ‘N Roll Queen di Zepp KL

Konsert Simply The Best: Meraikan Tina, Ratu Rock ‘N Roll menjamin pengalaman yang tidak dapat dilupakan untuk peminat dan pendatang baru. Bersama kumpulan pemuzik rock yang luar biasa dan penari yang menawan hati, O’Connor akan mengeluarkan lagu-lagu hits abadi seperti “Nutbush City Limits”, “Proud Mary”, “River Deep”, lagu “Simply the Best” dan banyak lagi. 

Penonton Konsert boleh mengharapkan persembahan yang memukau oleh O’Connor, kerana dia memakai rambut liar tanda dagangan Turner, pakaian yang hebat dan gincu merah-semuanya mengingatkan ratu rock ‘n roll yang tidak dipertikaikan.

Jangan lepaskan pengalaman yang tidak dapat dilupakan ini yang benar-benar menangkap semangat dan tenaga Tina Turner, yang betul-betul digambarkan sebagai “Simply The Best!”

POTONGAN 25% tiket untuk Early Birds dijual sekarang untuk Pemegang Kad Maybank. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.milestone-entertainment.com. T&C dikenakan.

Konsert Simply The Best: Celebrating Tina, Rock ‘N Roll Queen di Zepp KL

Tarikh Tayangan: 11 hingga 13 Julai 2024

Tempat: Zepp, Kuala Lumpur

Harga Tiket: Premium RM638 | VIP RM538 | CAT A RM398 | KUCING B RM298 | CAT C RM198

Kotak Platinum RM4,800 untuk 6 pax |

*Harga tiket adalah tertakluk kepada yuran pemprosesan tiket RM4 dan 8% SST

*Untuk Tempahan Kotak Platinum/Pakej Korporat/ Pembelian Kumpulan atau Orang Kurang Upaya, sila hubungi Cik Sha di +6012 332 3024 atau e-mel [email protected]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

DJ Lin Menang Anugerah Penyampai Radio Paling Dipercayai Kali Keempat 

Konsert Search Symphonic Live In Kuala Lumpur di Mega Star Arena