in

Konsert Showcase Samsons di Menara PGRM 11 Ogos ini

Selain Marcell buat showcase di Planet Hollywood 19 Ogos ini, band tersohor dengan lagu Kenangan Terindah, Samsons juga akan mengadakan konsert showcase sulungnya di Menara PGRM pada 11 Ogos (Sabtu). Band yang terdiri daripada 5 jejaka dari Indonesia ini iaitu Bams, Erik, Irfan, Aldri dan Konde dijangka akan membawa lagu-lagu hits dan ngetop mereka. Showcase yang dibawakan oleh syarikat telekomunikasi terkemuka, DiGi itu akan memberi peluang kepada peminat untuk mendengar muzik Samsons secara live. Pastinya dapat meruntun perasaan pendengar-pendengar di Malaysia yang sudah jatuh cinta dengan lagu catchy menerusi album mereka Naluri Lelaki. Apatah lagi pada saya, single hit mereka Kenangan Terindah pernah menjuarai beberapa carta muzik radio tempatan memang sedap. Dengan muzik yang hebat dan mantap, Samsons bukan sahaja berjaya menguasai industri muzik Indonesia malah berjaya menjadi antara band muzik Indonesia terkenal di Malaysia.

Layari laman web Samsons:
http://www.samsons-band.com

Samsons

Samsons Planet Hollywood

[tags]samsons, gambar samsons, foto samsons, video samson, filem samson, samsons youtube, lirik kenangan terindah, lagu kenangan terindah, gossip samsons, planet hollywood, marcell di planet hollywood, menara pgrm, cheras, drama heroes, konser samsons, konsert samsons, aishwarya rai wedding pictures, aishwarya rai wedding pictures, erra fazira hans isaac, showcase samsons, Dia Fadila, Giring Nidji, Anugerah Planet Muzik, Mawi, Farah Breep-breep, gambar proton sedan, foto proton sedan, Reshmonu, OAG, Jinbara, May Gerhana Ska Cinta, Flop Poppy dan Jaclyn Victor, Ikon Malaysia, cantek, ngetop, gossip, soseh-soseh, jamie lynn spears, harian metro, Juan Danza, URS, majalah, wartawan, reporter, gersang, cun, comel, Taufik Batisah, Indonesian artist, Foto Agnes Monica, Profile katie holmes new haircut, ella, erra fazira, Agnes Monica, Imran Ajmain, Dina, gambar artis, gambar Agnes Monica, Malaysian Idol, rap songs, R&N Songs, The Media Hustle, Datuk Siti Nurhaliza, Agnes Monica, mp3 terbaru Dayang, biodata samsons, cara tikam nombor, gprs, iphone[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Pencalonan Akhir Anugerah Era 20 07, Kejutan Mawi?

Pelakon Zul Yahya Bertunang?