in

Kolaborasi Aizat Amdan & Zee Avi Dalam Lagu We’ll Be Happy

Dah lama tak dengar berita tentang penyanyi Aizat Amdan. Budiey ada juga jenguk-jenguk dari jauh, Aizat sekarang tengah sibuk merakam lagu untuk album terbaru. Dalam diam-diam, Aizat dah pun merakam sebuah lagu duet bersama Zee Avi berjudul We’ll Be Happy. Video lirik lagu ini telah pun disiarkan di Youtube milik Aizat pada hari ini. Budiey dah dengar beberapa kali. Nampaknya, Aizat tak lepas mencipta lagu yang berentak 60 – 70an. Sangat soothing dan easy listening. Tambah lagi, dengan terciptanya lagu ini, maka tercapailah hasrat Aizat untuk berkolaborasi bersama Zee Avi yang mana menjadi idamannya sejak dulu lagi. Lagu ini pastinya ada kisah yang tersendiri bagi Aizat. Tahun lalu, Budiey ada dengar gossip pasal Aizat berkawan rapat dengan Zee Avi. Namun, pada ketika itu, hubungan mereka belum serius. Sekarang? Budiey sendiri tak pasti. Korang dengarlah lagu ni, best!

“Dari dulu saya memang minat dengan dia, lepas tu saya dapat tahu dia duduk berhampiran dengan rumah saya. Ya… kami selalu keluar bersama jika ada waktu kelapangan. Hububungan kami rapat sejak tahun lalu.”

A melodious serenade of the gallant gentleman Aizat Amdan and the songbird sweetheart Zee Avi.

WE’LL BE HAPPY feat. Zee Avi

Oh my love sunlight won’t shine
Even if you try I’m not incline
Now i won’t be so far away
Im just musically oblige today

Don’t get me wrong
I can leave it all behind
You know i don’t need it
Just as long as you are mine
Don’t walk out on me yet
Cause we’ll be happy

Oh my love i could see right through
In your eyes so dark i’ve been a fool
Now i need you here
Cause I’m broken now
so long…so long

But don’t get me wrong
I can leave it all behind
You know i don’t need it
Just as long as you are mine
Don’t walk out on me yet
Cause we’ll be happy

Don’t get me wrong
I can leave it all behind
You know i don’t need it
Just as long as you are mine
Don’t walk out on me yet
Cause we’ll be happy
We’ll be happy
We’ll be happy
We’ll be happy
We’ll be happy

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

AirAsia X Expands Japan Operations First Flight Nagoya

Dato’ Seri Siti Nurhaliza

Dato’ Siti Nurhaliza Bakal Berkongsi Pentas Dengan David Foster