in

Ketahui Rahsia Bahasa Tubuh Si Pembohong

Dalam kehidupan kita seharian, kita berjumpa dengan pelbagai ragam manusia. Ada yang jujur dan ada yang tidak. Ada juga yang terdesak sehingga terpaksa menipu dan sebagainya. Semua ini berlaku bukan sahaja kepada orang-orang di sekeliling kita tetapi juga kepada para artis dan ahli politik yang sering kita perhatikan di kaca TV.

Apabila didesak dengan soalan-soalan yang panas dan sensitif, ramai yang tidak dapat mengawal perasaan dan melenting. Tetapi ada juga yang dapat berlakon tenang walaupun terus didesak dengan pelbagai soalan sensitif dan berifat peribadi. Daripada cara mereka menjawab soalan, mungkin ramai yang akan tertipu dan percaya bahawa mereka sedang bercakap benar.

Namun, berapa ramaikah yang dapat mengesan bahawa selebriti dan politikus tersebut sedang cuba menyembunyikan kebenaran? Berapakah antara kita yang boleh membaca maksud di sebalik reaksi wajah mereka bahawa mereka sebenarnya sedang menipu? Atau adakah antara kita yang sedar bahawa intonasi suara dan pergerakan mata selebriti dan politikus tadi cukup untuk membuktikan bahawa dia sedang mewujud-wujudkan cerita bagi menutup kebenaran?

Bukan itu sahaja, malahan gerakan tangan, postur tubuh dan pemilihan perkataan mereka juga sebenarnya sedang ‘memberitahu’ anda bahawa mereka sebenarnya sedang berbohong. Dapatkan ilmu membaca bahasa tubuh si pembohong ini di http://rahsia-bahasa-tubuh.com.

Dengan kemahiran ini, anda boleh mengenalpasti pembohongan hanya melalui gerakan mata, tangan, kaki dan banyak lagi anggota tubuh lain. Disahkan oleh pakar psikologi. Jualan terhad kepada 500 unit sahaja. Dapatkan segera sebelum jualan mencapai had maksimum.

Anda juga boleh menjadi ejen jualan secara percuma dan mendapat RM20 untuk setiap jualan yang anda lakukan. Pembayaran komisen dilakukan terus ke dalam akaun Maybank dan CIMB anda.

Sebelum terlambat, dapatkan rahsia ini sekarang dan daftar sebagai ejen secara percuma untuk buat seberapa banyak komisen yang anda mahu.

Maklumat lanjut sila layari: http://rahsia-bahasa-tubuh.com

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Stephen Gately Passed Away

Sitkom Senario Musim Baru di TV3