in , ,

Kemas Kini Baharu Apple Fitness+ Termasuk Ciri-ciri Untuk Pemain Golf

Apple Fitness+ sedang menyambut tahun baharu dengan pelbagai tawaran yang direka untuk memastikan pengguna aktif dan beringat.

Bermula 8 Januari, perkhidmatan ini akan memperkenalkan pelbagai ciri baharu. Ini termasuk tema meditasi yang baik dan program senaman dengan sensasi golf Rose Zhang. Terdapat juga siri Artis Spotlight, dan pengembangan pengalaman Time to Walk.

Apa yang baharu dengan Apple Fitness+?

New Horizons dalam Meditasi Bunyi

Dalam usaha untuk menggalakkan kelonggaran, Apple Fitness+ mempersembahkan 10 tema meditasi, kini menampilkan penambahan novel: Bunyi. Tema meditasi baharu ini memperkenalkan pelbagai nada yang menenangkan, daripada mangkuk nyanyian hingga gong, memupuk rasa selesa. Meditasi Bunyi, tersedia dalam tempoh yang berbeza, berjanji untuk membantu pengguna berehat dan memulihkan, dengan tujuh meditasi baharu dihentikan setiap minggu.

Kemas Kini Baharu Apple Fitness+ Termasuk Ciri-ciri Untuk Pemain Golf Dan Meditasi

Memperkasa Pemain Golf dengan Latihan Kecergasan+

Menyedari kepentingan kekuatan, kestabilan dan mobiliti untuk pemain golf, Fitness+ memperkenalkan program senaman khusus bertajuk Kekuatan, Teras dan Yoga untuk Pemain Golf. Diketuai oleh jurulatih Fitness+ Kyle Ardill dan diilhamkan oleh rejimen latihan anak ajaib golf Rose Zhang, program ini bertujuan untuk meningkatkan kekuatan, keseimbangan, fleksibiliti dan mobiliti.

Meraikan Muzik: Siri Sorotan Artis

Muzik merupakan bahagian penting dalam senaman Fitness+, dengan siri Artis Spotlight membawanya ke peringkat seterusnya. Bermula 8 Januari, siri ini akan menampilkan 10 latihan baharu dengan muzik oleh Rihanna. Yang kemudiannya membina Apple Music Super Bowl LVIII Halftime Show yang menampilkan USHER. Siri ini kemudiannya akan mempamerkan muzik oleh Britney Spears, U2, dan diakhiri dengan tajuk Halftime Show.

Berjalan dengan Suara Berpengaruh

Time to Walk, pengalaman audio yang memenangi anugerah, memperkenalkan episod baharu yang menampilkan personaliti berpengaruh seperti Al Roker, Trixie Mattel, Lilly Singh, Common dan Colman Domingo. Terutama, episod Masa untuk Berjalan yang terpilih kini boleh diakses di Apple Podcast, menjangkau khalayak yang lebih luas.

Sambut Tahun Baru dengan Apple Watch

Pengguna Apple Watch boleh memulakan perjalanan kecergasan mereka pada bulan Januari dengan memperoleh anugerah edisi terhad, “Ring in the New Year.” Mencapai tujuh hari berturut-turut menutup ketiga-tiga deringan Aktiviti membuka kunci pencapaian eksklusif ini.

Harga dan Ketersediaan Apple Fitness+

Bagi mereka yang mencari penyelesaian kecergasan yang komprehensif, Apple Fitness+ tersedia sebagai perkhidmatan langganan pada harga RM19.90 sebulan atau RM119.90 setahun. Langganan ini boleh dikongsi dengan sehingga lima ahli keluarga dan turut disertakan dalam pelan Apple One Premier.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Personaliti Baharu Serta Pengisian Terkini Menerusi Era Sabah & Era Sarawak

Rosyam Nor Dikecam Beri Pendapat Rumah Pelacuran Perlu Ada di Malaysia