in ,

Kedah, Lokasi Terakhir Karisma Jelajah Suria 2019 

Karisma Jelajah Suria 2019 bakal melabuhkan tirai siri jelajahnya di Aman Central, Alor Setar Kedah pada Sabtu ini, 28 September selepas menjelajah ke tiga buah negeri iaitu Shah Alam, Kuantan dan Johor Bahru.

Selain daripada berhibur dengan persembahan artis popular seperti Akim & The Majistret, Ella, Haqiem Rusli, Wany Hasrita, Ernie Zakri, Naim Daniel, Gmie Screen, Usop, Amir Masdi, Muna Shahirah, Tuah Adzmie, Zack Zakwan dan Ariff Sany, pendengar setia Suria dan pengunjung Karisma Jelajah Suria juga berpeluang untuk bertemu dan beramah mesra bersama penyampai Suria seperti Issey, Fizi Ali, Feeya Iskandar, Sharifah Shahirah, Tyzo, Suraya dan DJ Lin. 

Karisma Jelajah Suria 4

Menurut Pengurus Kanan Suria, Roslinda Abd Majid atau DJ Lin, kombinasi barisan artis popular yang dibawa ke lokasi terakhir di Aman Central Alor Setar, Kedah, Sabtu ini diharapkan menjadi tarikan kepada orang Kedah dan kawasan di sekitarnya untuk hadir dan memeriahkan lagi acara Karisma Jelajah Suria. 

Dj Lin

“Siri Jelajah Suria kembali ke Aman Central, Alor Setar, Kedah dan pastinya kali ini Suria bawakan beberapa aktiviti pentas yang lebih menarik seawal jam 12 tengah hari dan juga memberi peluang kepada pendengar setia untuk memenangi barangan eksklusif Suria FM dan wang tunai menerusi pertandingan KiraOke Suria.”

Haqiem Rusli

“Bukan itu sahaja, pendengar setia Suria juga berpeluang untuk mendapatkan cenderahati eksklusif Suria seperti t-shirt, payung dan topi dengan harga promosi hanya di booth Kedai Suria.” tambah DJ Lin. 

Ara Johari
Jelajah Suria Johor Bahru

Untuk peminat dan pendengar yang tidak dapat hadirkan diri ke lokasi Karisma Jelajah Suria, Suria FM menawarkan siaran langsung acara tersebut di radio menerusi kesemua frekuensi Suria dan juga ‘live update’ media sosial Facebook dan Instagram Suria Malaysia. 

Kiraoke Suria

Pendengar juga berpeluang menangi sebahagian daripada wang tunai berjumlah RM50,000 dengan hanya meneka nama lagu dan penyanyi menerusi peraduan Super Terer Suria bermula 30 September hingga 18 Oktober 2019.

Jadi pemanggil pertama di talian 03-77242115 apabila mendengar isyarat memanggil ke udara menerusi segmen Gaya Suria, Suria Petang dan Suria Cinta. Anda perlu meneka ketiga-tiga nama penyanyi dan tajuk lagu yang di ‘mash-up’ kan dalam masa 10 saat. Jika tidak berjaya, wang tersebut akan digandakan ke segmen seterusnya. Peserta juga berpeluang membawa pulang wang tunai sehingga RM10,000 di waktu bonus! Ikuti laman sosial Instagram Suria Malaysia setiap hari untuk mendapatkan pembayang peraduan Super Terer Suria. 

Dapatkan juga maklumat dan perkembangan terkini berkenaan Suria di laman web Suria www.suria.my dan juga laman sosial Facebook, Instagram & Twitter SuriaFMMalaysia.

Karisma Jelajah Suria 2
Floor 88
Karisma Jelajah Suria 3
Suria Petang

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Erra Fazira | 11

Isu Ejen Penjerat Dalam Drama Gerak Khas

Laudya Cynthia Bella 2020 | 12

Ada Perempuan Perampas, Ini Nasihat Caprice buat Laudya Cynthia Bella