in , ,

Kad Ucapan Hari Raya Aidilfitri Heliza AF5

Huhu… pagi-pagi lagi dah dapat kad raya. Bikin suprise orang je kan ‘posmen’ tu. Ingat ke sape la pulak hantar kad raya kat Budiey ni. Ye lah, zaman canggih dunia cyber sekarang kad raya rasanya cam tak relevan lagi, kan? Namun, jangan lupa, pada sesetengah orang, kad raya mempunyai nilai sentimental dan memori tanda ingatan yang tersendiri waimma pada penerima atau penghantar kad tersebut.

Hari ini Budiey menerima sekeping kad raya daripada salah seorang finalis Akademi Fantasia musim ke-5 yang menggondol tempat ke-4 iaitu Heliza AF5. Kad raya daripada Heliza ini mungkin pertama dan kad raya yang terakhir Budiey terima untuk Aidilfitri tahun ini. Teruk juga saya ni. Tidak ada sape pun yang nak hantar kad raya kat kita. Huhuhu… kesian sungguh!

Apa-apa pun, Budiey ingin mengucapkan terima kasih banyak-banyak kepada Heliza sebab sudi menghantar kad raya untuk Sensasi Selebriti. Budiey juga nak menghulurkan salam kemaafan andai kata anda bahasa dan tutur bicara yang tertera di blog ini ada mengguris hati sanubari Heliza dan semua pelajar AF5 juga. Biasalah, ketika musim AF5 berlangsung banyak juga kritikan pedas dan kutukan jahat dan pahit yang saya lontarkan untuk mereka. Selama menjadi penyokong Heliza yang terkenal dengan tagline ‘Bereeeh’ ini, Budiey cukup happy kerana usaha untuk menaikkan nama Heliza dihargai.

Semoga rezeki dan rahmat dari Tuhan buat Heliza akan terus bertambah dari masa ke semasa. Terima kasih buat Heliza dan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua Heliza sekeluarga, peminat Heliza dan semua pembaca blog ini. Maaf Zahir dan Batin.

[tags]kad raya artis, alamat rumah siti nurhaliza, alamat pejabat siti nurhaliza, alamat kad raya artis, penyanyi sensasi, heliza.fc, kelab peminat heliza, alamat rumah mawi, alamat rumah siti sarah, alamat rumah misha omar, alamat email selebriti, alamat email siti nurhaliza, alamat rumah, gambar rumah siti nurhaliza, kad raya ada music, kad hari jadi and lagu, kisah mualaf, free e kad raya blog, indon movie klip video, kad raya elektronik percuma, kad raya online, koleksi kad raya artis, address siti nurhaliza, address heliza, address maestro, lirik lagu heliza, laman web heliza, blog heliza, address mila, alamat rumah ebi, alamat rumah dafi[/tags]

32 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Pantun Hari Raya Aidilfitri Akademi Fantasia 5

Dr Sheikh Muszaphar Shukor Angkasawan Pertama Malaysia