in , ,

Justin Bieber Beli Rumah Agam Mewah Bernilai RM107.5 juta

SELEPAS 13 bulan tidak menetap di kediaman mewah di Beverly Hills, Justin Bieber dan isteri, Hailey Bieber kini membeli rumah agam di Los Angeles dengan harga RM107.5 juta.

Kediaman yang terletak di Beverly Park itu berkeluasan 11,145 kaki persegi, memiliki tujuh bilik tidur dan 10 bilik mandi. 

Pada Oktober tahun lalu, penyanyi lagu Yummy itu pernah menulis di Instagram mengenai hasratnya untuk menjual rumahnya di Beverly Hills. 

justin-bieber-hailey-bieber

Sumber terdekat pasangan itu berkongsi maklumat dengan media antarabangsa mengenai rancangan mereka untuk berkeluarga. 

“Justin dan Hailey ada berbincang mengenai rancangan untuk memiliki cahaya mata. Perbincangan itu nampaknya sudah menjadi satu perbualan yang serius,”

Rumah agam yang baru dibeli itu pada asalnya disenaraikan dengan harga RM113.7 juta dan turut memuatkan beberapa kemudahan seperti padang tenis, ruang billiard dan kolam renang.

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Sufian Suhaimi Hadiri Kursus Kahwin, Bakal Akhiri Zaman Bujang Tak Lama Lagi?

Pelakon Chadwick Boseman Meninggal Dunia Akibat Kanser Kolon