in , ,

Jualan Pelitup Muka PU Riz & Neelofa Sold Out Tidak Sampai Tiga Jam

Pelitup muka Nun Ha milik pasangan selebriti Muhammad Haris Mohd Ismail atau PU Riz dan Neelofa habis terjual sebanyak 220,000 keping hari ini walaupun pelancaran rasminya belum dibuat.

Tidak sampai tiga jam dilancarkan, pelitup muka keluaran PU Riz dan Neelofa dengan menggunakan jenama Gholak habis terjual sebanyak 220,000 helai semalam.

Produk terbaharu keluaran syarikat Markaz Tijaari milik pasangan itu mula dijual sejak petang hari ini secara dalam talian.

PU Riz berkata, dia sendiri tidak menjangka sambutan yang amat menggalakkan terhadap produk keluaran syarikatnya iaitu Markaz Tijaari.

Jualan Pelitup Muka PU Riz & Neelofa Sold Out Tidak Sampai Tiga Jam Dilancarkan

PU Riz berkata, jualan itu sekali gus membantu 18,000 peniaga kecil yang berdaftar di bawah syarikat mereka yang kebanyakannya terdiri daripada suri rumah, balu dan ibu tunggal.

“Alhamdulillah, saya sendiri tidak menjangkakan sambutan yang sangat menggalakkan. Kami baru sahaja lancar tiga jam dah kemudian sudah habis ditempah.

“Sepatutnya malam ini jualan dibuka kepada umum tapi dah habis ditempah. Bagaimanapun, tidak perlu bimbang kerana kita dalam usaha untuk menambah stok,”

– PU Riz

Sementara itu, PU Riz berkata, pelitup muka Gholak bermaksud ‘tertutup’ ini mempunyai empat lapisan yang berkualiti dan dapat mencegah penularan wabak Covid-19.

Jelasnya lagi, pihaknya juga merancang untuk menambah beberapa koleksi warna untuk keluaran akan datang.

Jualan Pelitup Muka PU Riz & Neelofa Sold Out Tidak Sampai Tiga Jam Dilancarkan

“Pelitup muka keluaran kami ini mempunyai kebaikan tambahan iaitu empat lapisan berbanding kebanyakan yang dijual di pasaran.

“Kita dah rancang untuk keluar sejak Disember lalu tapi ambil masa sedikit disebabkan kami ingin pastikan ia betul betul berkualiti. Buat masa ini hanya warna putih dan InsyaAllah akan datang kami keluarkan pelbagai warna,”

– PU Riz

Markaz Tijari sebelum ini mengeluarkan beberapa produk makanan tambahan dan pakaian yang turut mendapat sambutan menggalakkan.

Untuk rekod, Markaz Tijaari adalah usaha Ustaz Haris dan Neelofa membantu rakyat Malaysia terutama golongan suri rumah dan pelajar yang mahu menambah pendapatan.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Aishah Berdoa Semoga Tidak Ditidurkan, Mohon Maaf Kepada Semua

Sebanyak RM99.4 Bilion Dikreditkan Kepada Pencarum i-Lestari, i-Sinar & i-Citra