in ,

Juadah Buffet Berbuka Puasa 2009 di Hard Rock Cafe

MENU ISTIMEWA SEMPENA DI BULAN RAMADHAN DI HARD ROCK CAFÉ   

RM45++ setiap seorang dengan 4 set hidangan makan malam (termasuk kurma, kuih muih dan minuman)

Dengan kehadirannya bulan Ramadhan ini, Hard Rock Café mempertengahkan set hidangan istimewa untuk buka puasa yang lebih menyelerakan. Hadir bersama keluarga dan juga rakan-rakan untuk menikmati juadah istimewa ini bersama kami di mana hanya terdapat di Hard Rock Café dengan cara tersendiri.


 
Berbuka puasa dengan 4 hidangan barat dan juga tempatan, dengan adanya menu yang dibuat khas dan juga menu istimewa Hard Rock Café seperti sup, pembuka selera: Mussels in Shells dan Chicken Quesadillas, hidangan utama: Lamb Leg Chop in Black Pepper Sauce, Chicken Kuzi, Ayam Percik, Sizzling Prawns, Creole Fish, Seafood Spaghetti, Hard Rock Burger dengan banyak lagi pilihan. Tidak lupa juga dengan pencuci mulut yang enak untuk dinikmati selepas seharian berpuasa.
 
Kami menjemput anda semua untuk bersama kami menikmati juadah yang disediakan.

Keterangan menu istimewa Ramadhan ini:

Harga: RM45++ setiap seorang termasuk kurma, kuih muih dan minuman.

Sila hubungi talian 03 – 2175 5555 untuk keterangan lanjut dan tempahan. Hard Rock Café Kuala Lumpur terletak di tingkat bawah Wisma Concorde, Jalan Sultan Ismail.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gossip: Gelagat Artis Yang Dahsyat?

Konflik Cinta Remaja Dalam Tes Cinta Ala Lila di TV2