in , ,

Jom Beralih ke Ruangan Epik Dengan Samsung Galaxy S23 Ultra

Di kaki langit, ada dunia tanpa halangan. Di mana anda mempunyai kebebasan untuk pergi lebih jauh dan meneroka kemungkinan yang tidak berkesudahan.

Buat suis pintar kepada Galaxy S23 Ultra hari ini dan masuk ke alam inovasi paling maju, sambungan hiper, penyesuaian dan perkhidmatan terbaik. Galaxy anda menanti!

Kebebasan Lebih Besar di Ekosistem Terbuka

Kebebasan adalah sebahagian daripada pengalaman mudah alih moden, di mana ekosistem terbuka memperkasakan anda melakukan lebih banyak lagi. Dapatkan akses yang lebih besar kepada apl dengan Galaxy S23 Ultra, termasuk apl premium yang tidak tersedia pada peranti bukan Galaxy, tanpa dipaksa untuk mengakar telefon anda. Kembangkan dunia anda dengan lebih banyak pilihan storan, sama ada cara luaran atau pada awan.

Epic Side-Galaxy S23 Ultra

Kepelbagaian & Fleksibiliti untuk Menentukan Pengalaman Anda

Galaxy S23 Ultra sentiasa menyokong pilihan. Tentukan pengalaman anda sendiri berdasarkan keutamaan, keutamaan dan personaliti anda pada One UI 6 terkini. Peribadikan rupa dan rasa telefon anda dengan tema dan reka bentuk yang tidak berkesudahan. Dengan antara muka yang mesra pengguna, anda boleh menetapkan pintasan dan gerak isyarat intuitif anda sendiri untuk kebolehcapaian yang mudah. Selain itu, peningkatan pada pengeditan AI dan Samsung Studio meningkatkan tangkapan kandungan anda. Yang penting, One UI 6 menawarkan ciri keselamatan dan privasi yang teguh mengikut serta seperti Auto Blocker untuk ketenangan fikiran sepenuhnya.

Gaya hidup berkait hiper dengan SmartThings

Hayati impian bandar di Ekosistem Galaxy bersatu anda. Daripada perjalanan kesihatan peribadi anda kepada pengalaman audio yang epik, kepada produktiviti berbilang skrin, anda boleh memiliki semuanya apabila anda menyambungkan Galaxy Watch, Buds dan Tablet anda ke Galaxy S23 Ultra anda. Ambil selangkah lagi dengan menyambungkan peranti anda ke SmartThings untuk mengawal peralatan rumah dan digital Samsung anda. Sama ada di rumah atau semasa dalam perjalanan, anda boleh membuka kunci gaya hidup yang sangat berkaitan di Galaxy.

Ciri dan Kefungsian Paling Hebat untuk Menceriakan Hari Anda

Kongsi fail anda dengan sekumpulan rakan menggunakan peranti Galaxy atau bukan Galaxy berdekatan dengan mudah dengan Kongsi Pantas. Mod & Rutin membolehkan anda mengautomasikan tindakan atau pintasan apabila syarat tertentu dipenuhi; contohnya, anda boleh mematikan dering dalam Mod Tidur atau memainkan muzik di dalam kereta anda pada Mod Memandu. Sementara itu, dengan Samsung Wallet, anda boleh membuat pembayaran yang lancar dan selamat menggunakan telefon atau jam tangan Galaxy anda.

Bertukar kepada Galaxy Dengan Hanya Satu Ketik Butang

Jadi, apa tunggu lagi? Beralih kepada Galaxy dengan Smart Switch, yang memindahkan kenalan, foto, muzik, video, mesej, nota, kalendar dan banyak lagi dengan lancar ke hampir mana-mana peranti Samsung Galaxy. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Smart Switch, tonton video ini: https://www.youtube.com/watch?v=91pDaubXd5E. Untuk memuat turun Smart Switch daripada Google Play, PC atau Mac, pergi ke: https://www.samsung.com/my/apps/smart-switch/

Beralih ke bahagian Epik dengan Galaxy S23 Ultra DI SINI.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

tony fernandes airasia-2020

AirAsia Antara Syarikat Penerbangan Tambang Rendah Paling Selamat

Azwan Ali Dah Lama Tahu Arwah Fiza Mengidap Kanser Tapi Pilih Untuk Diam