in , ,

Jom Bawa Anak Bermain di Brick-tacular Toy Factory LEGOLAND® Malaysia

Musim cuti ini, LEGOLAND® Malaysia Resort telah diubah menjadi replika Kilang Mainan Santa! Resort ini akan penuh dengan hiasan bunian dan percutian dari 24 November 2022 hingga 1 Januari 2023.

Di Kilang Mainan LEGOLAND, tetamu boleh membantu bunian bersiap sedia untuk musim cuti dengan membina hadiah LEGO® dan mencari bunian tersembunyi di sekitar taman!

Mr Cs Lim, Divisional Director Presenting His Speech At Legoland Malaysia Resort_S Brick-Tacular Holidays Launch

“Brick-tacular adalah sambutan percutian yang paling dinanti-nantikan di LEGOLAND Malaysia Resort. Sebagai destinasi percutian keluarga yang terbaik, kami merasakan adalah menjadi tanggungjawab kami untuk meningkatkan tugas dan membina kilang mainan di sini di pusat peranginan kami untuk menyokong Santa dalam membawa percutian kepada rakyat Malaysia,”

– CS Lim, Pengarah LEGOLAND Malaysia Resort
Kv Horizontal Fa

Terdapat banyak cara tetamu boleh membantu bunian di resort dari Taman Tema LEGOLAND, Taman Air, Hotel LEGOLAND dan SEA LIFE Malaysia.

Dance Performance By Santa_S Crew For Legoland Malaysia Resort_S Brick-Tacular Holidays

Terdapat aktiviti untuk tetamu dari semua peringkat umur dan latar belakang. Menurut bunian, beberapa aktiviti dan pertunjukan yang paling popular termasuk:

 • Melangkah ke Dunia Ajaib Kilang Mainan Santa
 • Kenali bunian yang mesra, ambil gambar perayaan dengan Santa, dan kagum dengan pokok Krismas LEGO DUPLO® Giant yang megah.
 • Rasa bertuah? Menangi hadiah epik bernilai sehingga RM100,000 di Cabutan Kalendar Kedatangan Tahunan LEGOLAND Malaysia.
 • Dapatkan semangat perayaan sepanjang hujung minggu di LEGOLAND Malaysia Resort dengan Tarian Krismas dan Pertunjukan Sihir yang diadakan setiap Khamis hingga Ahad!
 • Letakkan nota kepada Santa dalam Peti Mel Santa dan berpeluang memenangi hadiah istimewa.
 • Tetamu yang tidak sabar menunggu Santa boleh Membina Hadiah untuk orang tersayang di Ollie’s Fun Factory.
 • Selami Filem 4D LEGO MYTHICA yang serba baharu – PERJALANAN KE MYTHICA, tempat makhluk LEGO anda dihidupkan!
 • Parti Kejutan untuk Santa Claus di Hotel LEGOLAND
 • Tamatkan hari-hari anda dengan Cerita Sebelum Tidur daripada Santa sendiri atau Dance Off dengan Santa’s Crew!
 • Di Hotel LEGOLAND, kanak-kanak boleh menjadi Chef Kecil dan membiarkan kreativiti mereka mengalir apabila mereka menghias donat mereka sendiri.
 • Saksikan Pertunjukan Krismas yang menyeronokkan dan dapatkan Arca Belon anda sendiri di lobi hotel kami!
 1. Selamat Merayakan Fish-Mas di SEA LIFE Malaysia
 • Bantu menghias pokok Krismas kami dengan menggantung ucapan percutian anda untuk orang yang anda sayangi pada “Kad Hiasan Kepingan Salji” kami.
 • Dapatkan coklat berbentuk mainan percuma daripada LEGOLAND Snowman untuk menyerikan lagi percutian.

Untuk maklumat lanjut mengenai Brick-tacular Holidays, layari laman web rasmi di https://www.legoland.com.my/explore/shows-entertainment/brick-tacular-holidays/ atau halaman media sosial LEGOLAND di Facebook dan Instagram.

Showguide For Legoland Malaysia Resort Brick-Tacular Holidays

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Jung Il Woo Korea K Pop | 14

Tonton Siarkan ‘Live Streaming’ 2022 Mama Awards

Travel

Ini Senarai Makanan Enak Yang Rakyat Malaysia Paling Suka Makan!