in , ,

Jehan Miskin, Zainal Alam, Syanie, Dina @ The Biggest Loser Asia Premiere

Budiey kira program realiti TV – The Biggest Loser Asia pastinya akan memberikan motivasi kepada kita untuk menghargai kesihatan yang diberikan kepada kita. Orang kata, nak jadi gemuk tu senang, tapi nak kurus, bukan main susah.

Bagi Budiey, satu je yang paling penting… untuk kurus, kita kena ada keazaman dan nekad yang tinggi. Ianya beserta dengan amalan pemakanan yang sihat dan sentiasa melakukan senaman.

Jadi, jangan lupa untuk dapatkan inspirasi dari rancangan TV yang dihoskan oleh Sarimah Ibrahim ini… yang memberi mesej yang positif tentang masalah obesiti yang dihadapi oleh sebahagian dari kita… orang kata, untuk living life to the fullest.

So tune in this 24 November 2009, 9 PM, only on Hallmark Channel (tekan butang: 702)… kita tengok nanti, LOSER yang mana akan jadi WINNER!

Ini dia beberapa gambar selebriti terkenal; Jehan Miskin, Zainal Alam, Syanie dan Dina apabila diuji ketahanan mental dan fizikal dalam The Biggest Loser Asia – Celebrity Version.

Kalau korang selalu tonton channel Hallmark, sekarang ni dah ada promo tentang premiere The Biggest Loser Asia.

Suka tengok diorang ni kena dera oleh dua orang trainer iaitu Dave Nuku dan Kristy Curtis.

 

Mereka boleh… mengapa anda tidak!

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. saya ingin menguruskan badan. bagaimana boleh saya dapatkan cara latihan yang betul atau bolehkah saya menyertai program ini.

  2. saya perlu menguruskan badan. bolehkah saya menyertai program ini atau adalah tempat lain seperti ini yang boleh saya sertai untuk menguruskan badan saya.

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Opening Act Coda, Saida dan Sairah di Konsert Seribu Warna

Syanie Hisham @ Media Launch Party The Biggest Loser Asia