in

Gosip Selebriti: Isu Panas Artis Songsang & Gay?

Menurut satu sumber, seorang artis lelaki yang baru-baru ini ada menerima anugerah dalam majlis muzuk berprestij, dikatakan mengamalkan gaya hidup songsang.

Gambar Hiasan

Dikhabarkan yang ‘boyfriend” penyanyi seorang lelaki kacukan dan yang lebih panas, mereka pernah dilihat berjalan berdua-duan berpegangan tangan di sekitar kawan perumahan elite di ibu negara. Kemudian, ada lagi yang lebih panas apabila ada selebriti lelaki ini ditangkap di dalam tandas bersama dengan seorang lelaki di satu majlis Fiesta tahunan. Isu artis songsang bukan perkara baru kerana kita pun sedia maklum insan-insan yang berada dalam industri tidak dapat lari daripada pengamal budaya ini.

Adakah gosip liar ini benar, atau ada agenda yang sengaja dilakukan oleh pihak tertentu? Jika benar, maka segeralah kembali ke pangkal jalan dan jika tidak, teruskan dengan perjuangan anda, dan jangan hiraukan segala fitnah.

Sensasi Selebriti: Ushhh… panas sungguh dunia hiburan kita sekarang ya. Semalam, lagi hebat isu gay atau seks songsang ini dibicarakan secara terbuka di Expose (cara sebutannya X-Po-Sze) jam 8.30 malam. Expose adalah satu program TV yang mengutarakan report siasatan seperti mana 999, 360 dan Edisi Siasat.

Expose disiarkan setiap Ahad ada 3 slot termasuk Expose Mistik dan Expose Satu Masa. Sebanyak 52 episod ini dikendalikan oleh hos dan wartawan baru seperti Hairi Shahrizal, Ziffa Zubir, Harliza Ahmad dan Shahkira Ahmad.

Tapi pendekatan Expose lain sikit kerana nampak lebih berani dan terbuka. Paling saya takut, apabila program yang terlalu open dengan pendedahan yang melampaul ini dapat memberikan satu kesan buruk kepada masyarakat yang segelintir mereka rasa ingin tahu.

Kemungkinan besar mereka mahu mencuba dan akhirnya terjebak dalam kancah seks sesama sejenis ini. Apa pendapat anda pula dalam hal ini?

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sekitar Readers ToGether Gather Bersama Budieyators ke-2, Menonton Filem SUMOLAH

Malam Pembukaan Pirates of the Caribbean: At World’s End Terbesar di Malaysia