in , ,

Ismail Izzani Lancar Lagu KAMU bergenre pop elektronik

Pada 26 November 2021, selepas kejayaan lagu CONTACT yang berjaya memasuki Carta 20 Muzik-Muzik 36 Separuh Akhir, Ismail Izzani akan menggeluarkan single terbarunya yang berjudul KAMU.

Single KAMU merupakan lagu dari ‘Album KAMU’ yang merupakan lagu bergenre pop elektronik, mengisahkan perasaan cinta yang telus akan tetapi hubungan mereka tidak berpanjangan. Lagu KAMU diterbitkan oleh Mas Dewangga dan Firdaus Rahmat sebagai penulis lirik serta komposer. 

Ismail Izzani Lancar Lagu KAMU bergenre pop elektronik

Lagu KAMU boleh didapati dan dimuat turun di semua streaming platform seperti Spotify, Apple Music, JOOX dan lain-lain pada 26 November 2021 manakala musik video pula di saluran Youtube World Peace Entertainment jam 8 .00 malam pada hari yang sama. 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Peraduan Menang Hamper dari Wellous Malaysia

MOON KNIGHT

Disney+ Hotstar Debuts Marvel Studios’ MOON KNIGHT Super Bowl TV Spot