in

Irma Hasmie Berpisah Dengan Anak Angkat

Dari Berita Harian semalam, ada mengatakan Irma telah berpisah dengan anak angkatnya. Sedihnya baca artikel ni… Kepada Irma, bersabar ya. Mungkin ada hikmah. Nanti ada rezeki, kahwinlah dengan Nabil, dapat anak comel dan cute ya.

Dengarnya…: Irma reda berpisah dengan anak angkat

TERKEJUT kawan Cik Normah apabila terbaca sebuah artikel di dalam majalah menulis cerita mengenai anak angkat yang dibela kekasih Nabil Raja Lawak, Irma Hasmie sudah dipulangkan kepada keluarga kandungnya atas beberapa masalah yang tak dapat dielakkan. Difahamkan anak angkat Irma itu kini dijaga neneknya.

Cik Normah dapat tahu baru dua bulan Irma mengambil anak angkat yang dipanggil Hanie itu. Sudah melekat kasih dan sayang mereka, apatah lagi Irma berkorban waktu dan kebebasannya apabila menjaga sendiri Hanie.

Sebagai wanita, Cik Normah mengerti sangat perasaan Irma apabila terpaksa berpisah dengan anak angkatnya. Pengacara Chopp di TV9 itu pastinya akur dengan ketentuan ini, biarpun jauh di sudut hati sukar untuk membenarkan perkara itu berlaku. 

Baru saja Cik Normah seronok mendengar kisah Irma dan Nabil bergilir-gilir menjaga anak angkat. Masih terbayang betapa terujanya Irma dan Nabil tatkala keluar membeli barang kelengkapan Hanie. Namun, akhirnya mereka terpaksa berpisah.

Sebelum ini, biar sibuk bagaimana sekali pun kasih perhatian terhadap Hanie tidak pernah diabaikan. Jika Irma sibuk dengan komitmen kerja dan Nabil kebetulan lapang, Nabil akan ambil tugas menjaganya. Begitulah sebaliknya.

Cik Normah dapat tahu Nabil memang sayang sangat dekat Hanie. Bahkan kehadiran bayi comel itu membawa rezeki berpanjangan ketika namanya sedang memuncak dalam bidang seni. Hanie juga menjadi pengikat silaturahim mereka.

Dengar cerita, memang Nabil sukakan melayan budak-budak dan dia sampai sudah cekap menukar lampin dan menyediakan susu untuk Hanie.

Gara-gara kerap kelihatan di rumah masing-masing yang kebetulan berdekatan, timbul pula gosip mereka tinggal serumah. Hakikatnya perkara ini sudah dinafikan baik Nabil mahupun Irma dekat kawan Cik Normah yang pernah menemubual mereka beberapa minggu lalu.

Tak apalah, mungkin ada hikmah di sebalik apa yang terjadi ini. Mungkin lepas ini, Nabil yang tercalon dua kategori dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2008 boleh cepat-cepat melamar Irma. Cik Normah harap Nabil tidak akan mempersiakan Irma dan mohon jodoh mereka kuat ke jinjang pelamin. Insya-Allah.

Haa.. cepat kahwin, Insya-Allah cepat dapat anak sendiri. Jangan tunggu lama-lama Nabil. Silap hari bulan Irma kena ‘caras’ siapa yang sentap. Cik Normah gurau jer ye Nabil. Buat Irma dan Nabil semoga terus kukuh menjaga hubungan cinta kalian ya.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gossip Rozita Che Wan Berkahwin Dengan Kerabat Diraja?

Teater Mahsuri Lakonan Vanidah Imran di Istana Budaya