in , ,

HUAWEI Lancar HUAWEI Watch Fit 3 & HUAWEI MateBook X Pro 2024

Huawei telah menggegar pasaran Malaysia dengan pengenalan dua produk inovatif terbarunya: Huawei Watch Fit 3 dan Huawei MateBook X Pro (2024). Kedua-dua produk ini tidak hanya mempersembahkan teknologi canggih, tetapi juga menampilkan gaya dan fungsi yang luar biasa.

Huawei Watch Fit 3, direka khusus untuk memperkasa kesihatan pengguna sambil menonjolkan elemen fesyen yang menawan. Jam pintar ini datang dalam enam pilihan warna yang mencengangkan: hijau, putih, merah jambu, hitam, kulit putih, dan kelabu nylon, semuanya dilengkapi dengan tali jam berkualiti tinggi.

HUAWEI Lancar HUAWEI Watch Fit 3 & HUAWEI MateBook X Pro 2024

Antara fitur kesihatan utamanya adalah teknologi TruSeen 5.5 yang terkini untuk pemantauan denyutan jantung yang lebih tepat, serta TruSleep 4.0 yang membantu pengguna menjejaki dan menganalisis kualiti tidur mereka. Harga untuk Huawei Watch Fit 3 bermula dari RM599 hingga RM699. Bagi menarik minat pelanggan, Huawei menawarkan hadiah percuma bernilai RM89 dan kupon early bird RM30 bagi mereka yang membuat pra-tempahan sehingga 17 Mei 2024. Ini menjadikan Huawei Watch Fit 3 sebagai pilihan menarik bagi mereka yang mementingkan kesihatan dengan gaya yang tidak kalah.

HUAWEI Lancar HUAWEI Watch Fit 3 & HUAWEI MateBook X Pro 2024

Sementara itu, Huawei MateBook X Pro (2024) menetapkan standard baru untuk komputer riba ultrabook dengan prestasi yang tak tertandingi. Ia memaparkan skrin sentuh LTPS 14.2-inci dengan resolusi 3K dan nisbah skrin-ke-badan 90%, didukung oleh gamut warna 100% sRGB untuk visual yang jelas dan tepat. Paparan tepi ke tepi bukan sahaja memukau tetapi juga dilengkapi dengan lapisan anti-reflektif untuk mengurangkan keletihan mata semasa penggunaan jangka panjang.

Ditenagai oleh pemproses Intel Core Ultra 9 yang terkini, MateBook X Pro (2024) menawarkan kelajuan dan responsif yang luar biasa, cocok untuk tugas-tugas berat seperti reka bentuk grafik dan pemprosesan data berkelajuan tinggi. Harga bagi Huawei MateBook X Pro (2024) bermula dari RM8,999 hingga RM10,999, dan ia kini boleh didapati untuk pra-pesanan dari 14 Mei hingga 24 Mei 2024.

Kedua-dua produk terbaru Huawei ini mencerminkan komitmen syarikat dalam menyatukan teknologi terkini dengan reka bentuk yang elegan dan fungsi yang praktikal. Huawei Watch Fit 3 dan Huawei MateBook X Pro (2024) adalah pilihan terbaik untuk pengguna yang mengutamakan kesihatan, prestasi, dan gaya hidup moden.

Untuk HUAWEI MateBook X Pro (2024) pula harga yang ditawarkan bermula dari RM8,999 hingga RM10,999, juga tersedia untuk pra-pesanan bermula dari 14 Mei hingga 24 Mei 2024.

Maklumat lanjut boleh diperoleh melalui laman web rasmi Huawei.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

ALYP Seram Tengok Media Sosial, Dah Tahun 2024, Kita Masih Ada Sentimen Begini