in , ,

House Of Creators 2022 Bakal Himpunkan 200 Orang Tiktokers

Hari Ini, 20 Oktober, Budiey Dijemput Oleh Tiktok Malaysia Untuk Buat Liputan Di Satu Event Yang Diberi Nama House Of Creators 2022. Setelah Baca Semua Details Yang Diberikan Tu, Bagi Budiey Acara Ini Sangat Menyeronokkan,  Dan Aku Tengok Dekat Tiktok Ramai Sekali Pencipta Kontent Di Tiktiok Memang Excited Nak Datang Event Malam Ni. 

House Of Creators 2022 Bakal Himpunkan 200 Orang Tiktokers

Khabarnya, Lebih Kurang 200 Orang Tiktokers Akan Berkumpul Di House Of Creators 2022 Anjuran Tiktok Malaysia Yang Berlangsung Di Rumah Tangsi, Kuala Lumpur.

Yang Tak Dapat Jemputan Dan Tak Dapat Datang Tu, Jangan Risau Korang Boleh Tonton Secara Langsung Live Di Tiktok Malaysia.

Dress Code Acara Ini: Dress To Impress…. Haa Aku Tengah Fikir Ni Apa Yang Aku Nak Pakai Malam Ni?

Kat Sini Semua Tiktokers Yang Dijemput, Rata-Ratanya Adalah Yang Femes Dan Viral Ramai Follower Akan Berkumpul Ramai-Ramai Di Satu Lokasi. Yang Happening Lagi, Ada Juga Artis Dijemput, Antaranya Dolla, Penyanyi Yang Lahir Dari Tiktok Iaitu Fatia Pun Ada, Layla Sania Pun Ada Dan Ramai Lagi Aku Duk Rasa. 

Nah! Kat Sini Lah Korang Akan Kenal Tiktokers Yang Berkongsi Pasal Entertainment, News, Fashion, Content Lawak, Sketsa Pendek, Dan Yang Paling Kita Tak Sabar Nak Jumpa Tiktok Guru Yang Dah Banyak Educate U All. 

House Of Creators 2022 Bakal Himpunkan 200 Orang Tiktokers

So, Kat Sini Tiktokers Dapat Mingle-Mingle, Chit Chat, Berkongsi Fikiran Sesama Mereka

Banyak Sekali Aktiviti Macam Permainan Yang Fun Fun Kat Sini, Dan Yang Join Tu Berpeluang Untuk Memenangi Hadiah Lumayan Dan Menarik! Haa Siapa Tak Nak?

Tiktokers  Berpeluang Untuk Memenangi Banyak Hadiah Antaranya Sony Gadgets, Tiktok Merchandise, Gsc Merchandise Dan Produk Sometimes Mac Cosmetic Dan Banyak Lagi Lah.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Teater Asrama-Ra

Teater Asrama-RA: Dorm Putra ACT II Angkat Isu Buli di SMK Mulia

Syafiq Kyle | 17

Filem SIKU 12: LANGKAH DERHAKA Lakonan Syafiq Kyle & Zahiril Adzim