in , ,

HONOR Magic6 Pro Kini Mula Dijual di Seluruh Negara Pada 28 March!

Dapatkan hadiah percuma bernilai sehingga RM1,197 termasuk HONOR Earbuds X6

Telefon pintar flagship terbaharu Siri Magic HONOR yang dinanti-nantikan, HONOR Magic6 Pro mula dijual di seluruh negara esok. Selepas pelancaran pada minggu lalu, telefon pintar terkemuka dalam industri ini menjadi bualan hangat ramai kerana menawarkan inovasi terkini. 

Peranti ini berjaya mencapai lima rekod DXOMARK bagi kategori Kamera, Paparan, Audio, Swafoto dan Bateri. Malah, HONOR Magic6 Pro turut menerima lima Gold Label bagi kesemua kategori tersebut. 

HONOR Magic6 Pro hadir dengan 12GB RAM dan storan besar 512GB. Ia ditawarkan dalam warna hijau cair Epi Green dan hitam Black pada harga RM4,499. 

HONOR Magic6 Pro First Sale KV_Malay

Dengan setiap pembelian, pelanggan akan membawa pulang hadiah percuma bernilai sehingga RM1,197 merangkumi HONOR Earbuds X6, Satu Tahun Jaminan Tambahan serta Gantian Retak Depan dan Belakang 365 Hari.

Mulai 28 Mac, HONOR Magic6 Pro tersedia di pelbagai platform, termasuk laman web rasmi HONOR, Kedai HONOR, Shopee, Lazada, TikTok Shop dan pengedar sah Harvey Norman, Senheng, SenQ, dan Urban Republic. 

HONOR turut menawarkan pilihan pembayaran lebih mudah dengan pelan ansuran 0% selama 6 hingga 24 bulan. Pelanggan kini boleh membeli HONOR Magic6 Pro dengan bayaran serendah RM187 sebulan*.

*Berdasarkan pelan ansuran 24 bulan dan tersedia untuk bank terpilih. Sila semak dengan kedai berkaitan atau bank anda mengenai ketersediaan pelan ansuran.

HONOR Magic6 Pro DXOMARK

Kamera Magis: Kamera Tele-falcon 180MP  

Tangkap gambar jarak jauh yang jelas dan terang dengan Kamera Tele-falcon 180MP, sekaligus menjadikan HONOR Magic6 Pro peranti terbaik untuk fotografi sukan. Ia turut didatangi Kamera Utama Super Dynamic Falcon 50MP dan Kamera Ultra Lebar 50MP untuk menghasilkan gambar menawan.

Skrin Magis: Pelindung NanoCrystal HONOR, 10 kali ganda lebih rintangan jatuh 

Mengenai ketahanan pula, skrin HONOR Magic6 Pro sangat tahan lasak kerana diperbuat daripada Pelindung NanoCrystal HONOR yang adalah 10 kali ganda lebih rintangan jatuh berbanding kaca biasa. Skrin ini turut menerima pensijilan Overall Glass Drop Resistance Ability lima bintang daripada SGS dalam pelbagai senario. 

Bateri Magis: Bateri Karbon Silikon 2.0 5600mAh

HONOR Magic6 Pro dimuatkan dengan bateri karbon silikon generasi kedua 5600mAh yang mampu bertahan sepanjang hari. Ia turut disokong dengan pengecas pantas berwayar HONOR Wired SuperCharge 80W dan mencapai bateri penuh dalam tempoh kurang daripada 40 minit. 

Pengalaman Magis: MagicOS 8.0 dan Magic Portal

Peranti ini dikuasakan dengan Android 14 dan cip mudah alih terbaharu Snapdragon 8 Gen 3, menjadikan HONOR Magic6 Pro telefon pintar berkuasa yang menyampaikan prestasi luar biasa dan kebolehan kecerdasan buatan (AI) untuk keterhubungan lancar. Menerusi sistem operasi MagicOS 8.0, seret, kongsi maklumat dan berhubung kini di hujung jari sahaja. Ciri Magic Portal menggunakan teknologi AI untuk memahami apa yang ingin dilakukan pengguna dan memudahkan tugas tersebut. 

Sebagai contoh, sekiranya pengguna menerima mesej mengenai alamat ke sesuatu lokasi, hanya perlu menekan lama pada teks tersebut dan menarik ke aplikasi pilihan dalam menu di kanan peranti. Selain itu, teks atau imej juga boleh diseret ke dalam emel atau memuatnaik di media sosial dengan mudah. Perkongsian kandungan kini lebih pantas dan cekap.

Untuk maklumat lanjut mengenai HONOR Magic6 Pro, sila layari https://bit.ly/HONORMagic6ProPR

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Resorts World Genting Raikan Ramadan Dengan Menyantuni Anak Yatim

TMC You City Kedai Sehenti Untuk Barangan Keperluan Kini Dibuka