in

High School Musical 3: Senior Year Akan Ke Layar Perak

Bagi peminat-peminat trilogi High School Musical, filem untuk siaran televisyen yang diarahkan oleh Kenny Ortegaini akan menjalani pengambaraan bermula awal tahun 2008 untuk sekuel ketiganya iaitu High School Musical 3: Senior Year. Jika sebelum ini High School Musical I dan II hanya untuk tayangan di televisyen, untuk finale trilogi ini pihak Disney, penerbit High School Musical, berhasrat membawa ianya ke layar perak.

1312625106 790F8208D6 O | 3

Filem yang masih dalam peringkat pra produksi ini mengisahkan bagaimana kehidupan Troy (Zac Efron) dan Gabriella (Vanessa Hudgens) terpaksa menghadapai saat-saat perpiasahan apabila berapa berapa pada tahun akhir di sekolah tinggi sebelum mereka memasuki kolej. Selain dari itu, tro terpaksa berhadapan masalah dengan Wildcat dan beberapa pengalaman yang cukup menarik, harapan serta ketidaktentuan masa depan mereka.

Filem High School Musical 3 masih lagi mengekalkan barisan pelakon yang sama ini dijangka akan menerima sambutan yang sama seperti episod pertama dan kedua. High School Musical 3: Senior Year dijangka menemui penonton pada 24 Oktober 2008 di Amerika Syarikat.

1311765621 9699E9A8C1 | 4

[tags]zac efron, gossip zac efron, pic nude vanessa hudgens, internet leaked, photo vanessa hudgens naked, zac efron gay, cute zacefron pic, college sex stories, synopsis high school music[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Siti Nurhaliza Bertudung & M. Nasir Berduet Malam Nur Citra

Dafi AF5 Cinta Sama Gita Gutawa Anak Erwin Gutawa?