in , ,

HBO Original Drama Series SUCCESSION Kembali Untuk Musim Ke-4

Succession meneroka tema kuasa dan dinamik keluarga melalui pandangan patriark Logan Roy (Brian Cox) dan empat anaknya yang sudah dewasa, Kendall (Jeremy Strong), Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin) dan Connor (Alan Ruck).

Dalam Musim 4, penjualan konglomerat media Waystar Royco kepada pewawasan teknologi Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) semakin hampir. Prospek jualan seismik ini mencetuskan kebimbangan eksistensi dan perpecahan kekeluargaan di kalangan keluarga Roy kerana mereka menjangkakan rupa kehidupan mereka apabila perjanjian itu selesai. Perebutan kuasa berlaku apabila keluarga menimbang masa depan di mana berat budaya dan politik mereka dikekang dengan teruk.

Pelakon musim 4 yang baru diumumkan: Annabeth Gish, Adam Godley, Eili Harboe, dan Jóhannes Haukur Jóhannesson. Barisan pelakon yang baru diumumkan termasuk: Harriet Walter (Lady Caroline Collingwood), James Cromwell (Ewan Roy), Natalie Gold (Rava Roy), Caitlin Fitzgerald (Tabitha), Ashley Zukerman (Nate Sofrelli), Larry Pine (Sandy Furness), Mark- Linn Baker (Maxim Pierce), dan Pip Torrens (Peter Munion).

HBO Original Drama Series SUCCESSION Kembali Untuk Musim Ke-4

Pelakon musim 4 yang diumumkan sebelum ini: Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Matthew Macfadyen, Nicholas Braun, J. Smith-Cameron, Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Justine Lupe, Dagmara Domińczyk , Arian Moayed, Scott Nicholson, Zoë Winters, Annabelle Dexter-Jones, Juliana Canfield, dan Jeannie Berlin. Pelakon tambahan termasuk Alexander Skarsgård, Cherry Jones, Hope Davis, Justin Kirk dan Stephen Root.

Tiga musim pertama Succession telah memperoleh 48 pencalonan Emmy® dan 13 kemenangan, termasuk Siri Drama Cemerlang, untuk musim kedua dan ketiga. Musim ketiga, yang ditayangkan pada Oktober 2021, memperoleh Anugerah Screen Actors Guild (SAG) untuk ensembel drama dan disapu di Writers Guild of America (WGA), Directors Guild of America (DGA) dan Producers Guild of America (PGA).

Dicipta oleh Jesse Armstrong; eksekutif diterbitkan oleh Jesse Armstrong, Adam McKay, Frank Rich, Kevin Messick, Jane Tranter, Mark Mylod, Tony Roche, Scott Ferguson, Jon Brown, Lucy Prebble, Will Tracy, dan Will Ferrell. Jesse Armstrong bertindak sebagai showrunner.

Strim atau muat turun semua musim Succession di HBO GO. Langgan HBO GO dalam talian di https://www.hbogoasia.my/ atau aplikasi mudah alih melalui App Store atau Play Store dengan harga serendah RM23.30/bulan. Anda juga boleh mengakses HBO GO melalui Astro. HBO GO juga tersedia pada Android TV, Apple TV, LG TV dan Samsung Smart TV – serta dilengkapi dengan fungsi AirPlay dan Google Cast.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

“Berhenti Buat Parodi Sissy, Naim & Mummy, Tak Kelakar!” – Ayda Jebat

tony fernandes airasia-2020

Santan Perkenal Lebih Banyak Pilihan Menu Yang Enak Pada Tahun 2023